Za danas jedna retro tema, koja će sve nas definitivno da vrati u neka puno lepša i opuđtenija vremena. Koliko god mi mislili da se estradne zvezde, nimalo ne vole, ipak imamo slučajeva jako dobrih prijateljstava, koja traju godinama, i koja definitivno služe za primer svima ostalima. Jedno od tiih je definitivno ono između Saše Popvića i Žike jakšića.

Naime, verujemo da svi znate, da je popularna srpska voditeljica Jovana Paunović, bila prva supruga od Žike jakšića, a na samom venčanju kum mu je bio niko drugi do Saša Popović. Danas su njih dvoje razvedeni, a ona se morala iseliti iz njihovog zajedničkog doma na Bežanijskoj kosi, a sa sobom je povela i njiovoga zajedničkog sina. Njih dvoje je krasilo to. što je Žika od nje bio stariji čak 24 godine. Kuma na venčanju je bila također poznata žena, a to je svakaako Ilda Šaulić, ćerka popularnog srpskog pevača Šabana Šaulića. Njih dvoje su su u vezu ušli 2009 godine, a već godinu dana posle, njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav.

Naime, u jednoj izjavi nakon samog venčaanja, ona je odala tajnu kako ju je Žika zaprosio. Naime, šetali su centrom beograda, a onda su stali ispred jedne zlatare, a Žika ju je upitao da uđuu zajedno unutra. Tada je izašla prodavačica, i iznela joj verenički prsten, a njoj su se noge odsekle od šoka.

Preporučeno