– Sanja Kužet je jedna od rijetkih članova ekipe Zvezdi Granda, koja je od početka u samoj ekipi ove emisije. Mijenjali su se i voditelji, producenti, članovio žirija, ali je Sanja tu od samoga početka. Samo jednom je izostala, i to kada je ostala u drugom stanju….

Sanja KUžet, 40-godišnja voditeljica, ponosna je majka dvojice sinova, Andrije i Strahinje. S velikim nestrpljenjem željno iščekuje dolazak još jedne dragocjene prinove u svoju obitelj i nestrpljivo odbrojava dane. U međuvremenu, Sanjin blizak prijatelj nedavno je podijelio kolekciju fotografija na kojima je prikazan blistavi sjaj voditeljice u završnoj fazi trudnoće. U lepršavoj bijeloj haljini,

  • Oni je odisala gracioznošću dok se njezin blistavi osmijeh gasio usred zadivljujućeg interijera koji je mamio poglede brojnih gledatelja. Opće je poznato da Sanja živi u raskošnom stanu u užurbanom centru Beograda. Upravo unutar ovog raskošnog prebivališta ona trenutno nalazi utjehu i vješto je stvorila mirno utočište za sebe. Sanja živi u raskošno opremljenom stanu kojeg krasi pomno birani namještaj po izboru voditeljice Kužet. Posvećenost detaljima u svakom aspektu prebivališta izazvala je široko divljenje.

Apartman Sanje Kužet na najvišem katu ima dnevni boravak koji odiše svijetlim i prozračnim ambijentom. Kako bi stvorio ugodnu atmosferu, upravitelj se odlučio za ekspanzivan bež namještaj, poput garniture i koordinirane police. Ubrizgavajući dašak živosti, živahna zelena fotelja s odgovarajućim jastucima zauzima središnje mjesto. Divan dodir prirode donosi svježa vaza ispunjena tulipanima koja krasi stolić za kavu. Međutim, ono što uistinu osvaja u ovom prostoru jesu obilne količine stakla koje obavijaju stan, pružajući bajkoviti pogled na gradski krajolik.

BIOGRAFIJA

Sanja Kužet, srpska voditeljica, rođena je u Beogradu 9. kolovoza 1983. godine. Trenutačno nastanjena u rodnom gradu, a na svoj profesionalni put krenula je 2003. godine vodeći jutarnju vremensku prognozu na TV Pink. Godine 2012. preuzela je poziciju Bingo djevojke, upravljajući operacijama ove vrlo popularne igre na sreću.

Nakon angažmana u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, autorka se posvetila svom ličnom poduhvatu poznatom pod nazivom “Halo, halo” koji se emitirao na kanalu Grand. Sanja se, nažalost, u svibnju 2014. godine suočila s bolešću zbog koje je privremeno odustala od obaveza, a njezinu je ulogu u međuvremenu preuzela kolegica Dragana Katić. Srećom, Sanja je brzo ozdravila i trijumfalno se vratila na televiziju.

Preporučeno