– Na internet portalima se skoro svakodnevno mogu pronaći razne životne ispovijedi, te neke stravične priče koje su doživjele pojedine žene. Najgore je od svega kada dožive seksualno zlostavljanje u ranoj dobi, i onda kompletni život im krene u krivom smjeru….

Michelle Dalton godinama je glavna tema razgovora u svom kraju, o njoj pričaju gotovo svi, a dubina njezine duše krije stravičnu priču, koja se graniči sa horor pričom. Susjedi su branili djeci druženje s njom, a nitko joj nije pružio potrebnu utjehu i razumijevanje. Jako se borila i sada živi dobrim životom, ali to joj donosi strašne događaje na leđima… Danas je ponosna majka četiri kćeri i baka dviju unuka, priča koja ne bi bila toliko vrijedna pažnje da Mishel nema samo 36 godina, što je prosto nevjerojatno.

Njezina starija kći ima 23 godine, druga kći uskoro će napuniti 18 godina, treća kći ima 16 godina, a najmlađa kćer ima 10 godina. Najraniju kćer rodila je vrlo rano, s 13 godina, drugu s 19 godina, a treću s 20 godina. Razvela se s 22 godine. S 31 godinom postala je baka i ima dvije unučice od 5 godina i 20 mjeseci, a i njena najstarija kći postala je majka u kasnim pubertetskim godinama. Ova žena je rekla kako joj je trenutak u kojem je postala baka promijenio cijeli život te se sada trudi što više vremena provoditi s unucima, dok njezina kći i zet postavljaju temelje za bolji život svojih potomaka.

Sve bi to bila prekrasna obiteljska priča da nije tragične činjenice da je zatrudnjela s 12 godina, štp e dešava u jako rijetkom broju slučajeva. Missel je bila žrtva usamljenosti u udomiteljskoj obitelji – Dok sam odrastala u udomiteljskoj obitelji, s 12 godina seksualno me zlostavljao jedan od dječaka iz obitelji. Znala sam da sam trudna, ali sam to skrivala od roditelja do šest tjedana prije poroda. Ne pitajte me kako sam to uspjela, oni su tada već imali svoju djecu i ja sam to skrivala kako sam znala i  umijela. Dakle, da, zatrudnjela sam s 12 godina i hvala Bogu što mi je dao sve što mi je trebalo u životu da preživim kao vrlo, vrlo mlada majka tinejdžerica koja je odlučila zadržati svoje dijete, rekla je ona u potresnoj ispovijedi.

Kad je kao tinejdžerica dobila dijete, postala je glavna priča u gradu, što joj je više od svega oduzelo motivaciju da se nastavi boriti. Kad bi svi ti ljudi znali što se zapravo događa, možda bi joj mogli pružiti prijeko potrebnu podršku. – Jesu li znali da sam u to vrijeme bila samo obična djevojčica koja se svađala i prolazila kroz ono što se dogodilo nakon što me je stariji brat zlostavljao u udomiteljskoj obitelji? – rekla je ona.

Sva istina o svom životu koju je otkrila na TikToku došla je do njezinih prijatelja iz djetinjstva, koji sada shvaćaju što se zapravo dogodilo. Vjerovali su u lažne priče svojih roditelja o Missel. Otac njezine prve kćeri saznao je od Mishrine majke da će dobiti dijete prije 23 godine. U to se vrijeme družio s Michaelinim biološkim bratom, Michaelina majka nije mogla podnijeti da živi tako bezbrižno i bezobzirno.

Pa kad bi samo mogli vidjeti mene, kćeri moje, život koji smo sada stvorili, može se reći da smo jedna jako sretn obitelj. Jedina osoba kojoj se moram dokazati je moja kćer. Rodila sam dijete s 13 godina, ali to ne znači da nisam sposobna biti majka. No njen jedini teret nije bio samo to što je s 13 godina postala majka. Kasnije je nakon udaje postala žrtva obiteljskog nasilja te je sa svoje tri kćeri morala pobjeći od nasilnog muža. Michelle svaki dan na Tik Toku dijeli sve pojedinosti iz svog života majke i bake, uglavnom pokušavajući ohrabriti majke tinejdžerice, pomoći im u borbi protiv stigme i dati im nadu da mogu stvoriti svoj najbolji život.

Preporučeno