Ovakvi naslovi su pre 20 ili više godina bili pravi klik bejt, međutim, danas kada su se vremena promenila, ovo je postalo i više nego normalno. Više defintivno nisu nikakvo čudo paovi u kojima imamo 30 i više godina razlike u godinama. Prednjače svakako parovi, u kojima su muškarci puno stariji od žena, a obe strane su zadovoljne u toj celoj priči. 

Ona dobija status u društvu, moćnog i iumučnog muškarca, koji joj donosi iskustvo, dok njemu itekako skače saopouzdanje, što je po nekoliko decenija mlađom devojkom. Mi vam tako danas donsoimo priču iz Srbije, a za koju zna jako mali provenat ljudi, a tiče se brata Teodore Džehverović, Savom, koji je verovali ili ne oženjen sa 15 godina mlađom Adrianom Kadar. Ova razlika u godinama ne bi bila ništa čudno, da mu ona nije bila učenica kada su se upoznali, te da je bila maloletna u tom trenutku.

On je tada došao kao zamena za profesora francuskog jezika i desilo se šta se desilo. “Savo je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća” – rekla je jednom prilikom. Jako brzo završava sa svojim poslom, seli se u Australiju, te nastavlja dopisivanje sa njom, koje polako prerasta u ljubav. “Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život” – izneo je jednom prilikom Sava.

 

 

Preporučeno