Za danas se malo bavimo sa fenomenom koji se zove Jovana Jeremić, a o kojoj se definitivno svaki dan ima nešto pisati. Naime, verujemo da ste svi vi videli u poslednjih par dana izjave poznatih srpskih glumaca, sportista i pevača koji su komentarisali ovu kontroverznu voditeljicu. Na kraju kada se sve sabere i oduzme, nije Jovana problem, problem smo mi koji je gledamo, i činimo da je njen jutarnji program najgledaniji u celoj Srbiji. 

Znači mi kao društvo smo zakazali, kada je 90% nacije zalepljeno za Zadrugu i Jovanu Jeremić, definitivno smo dotakli dno morala u svakom mogućem pogledu. Ona se proslavila još pre par godina, kada je njeno gostovanje u programu televizije Pink, kada je krenula da plače kada je pričala svoje iskustvo kako nije bila đak generacije u osnovnoj školi. 

Mnogi kažu da ona vuče komplekse jer je iz malog mesta sa Juga Srbije, te svoje komplekse trenutno leči na nacionalnoj frekvenciji. Njena diploma sa pravnog fakulteta je također pod objektivima medija u Srbiji, a jako veliki procenat ljudi misli da se može našteliti i diplona sa državnog fakulteta. Mislite li vi da je to moguće? Jovana Jeremić je  jednostavno morala da iskoristi priliku da se jučer oglasi i da podvuče da je imala prosek 9,25, a inače to je bila godišnjia njenog diplomiranja, 2014 godine. 

“Osećam se kao lik iz “Don Kihota”, onaj koji se bori protiv vetrenjača. Ona razume da se Kihot bori protiv vetrenjača, jer je ne vole kvaziintelektualci. I sama se bori protiv vetrenjača jer shvaća da one zapravo nisu pretnja. Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim.”, napisala je ona na svom profilu.

 

Preporučeno