Luna Đogani i Marko Miljković kupili su stan od 80 četvornih metara na Bežanijskoj kosi koji su stekli kreditom koji su platili 160.000 eura. Luna, bivša pobjednica Zadruge i influencerica, obišla je njihovu novu obiteljsku kuću i podijelila koliko je posla potrebno za njeno održavanje. Par je posvetio puno truda čišćenju i uređenju svakog kutka stana, izdvojivši više od 30.000 eura za njegovo opremanje, uključujući i terasu, kako bi im bio ugodan i opuštajući prostor. Dodatno su garnituru za terasu platili 20.000 dinara. Stan se može pohvaliti zelenim dnevnim boravkom, dvije kupaonice, sobom za njihovu kćer Miju, kuhinjom u kojoj se Luna okušala u kuhanju, iako je ranije priznala da nije baš vješta.

Luna i Marko s posebnom su pažnjom i ljubavlju opremili Mijinu sobu. Nedavno su, dok je Mia boravila kod bake i tete u Švicarskoj, renovirali sobu koja je uključivala dodavanje muževnijeg dekora i obiteljskih fotografija. Važno je napomenuti da je cijena jednog kvadrata tada iznosila 2000 eura. Mijina obitelj izračunala je da će im prihodi od YouTubea biti dovoljni za lako otplatu kredita. Osim toga, par posjeduje još jedan stan na Novom Beogradu koji trenutno iznajmljuju. Iako su Luna Đogani i Marko Miljković izuzetno bliski sa svojom kćerkicom Miom, nedavno su odlučili da se s njom privremeno rastanu kako bi Đogani omogućili da se pripremi za dolazak drugog djeteta.

Mia je u Lunino rodno mjesto u Švedsku otputovala s bakom Anabelom Atijas i tetom Blankicom. Nakon emotivne Lunine objave u kojoj je podijelila Mijinu sliku i napisala: “Moja kći sjedi s tetkom u istom dvorištu u kojem sam ja odrasla”, Anabela je podijelila i preslatke fotografije iz njihove obiteljske kuće. Na Instagramu je snimila izgled prebivališta Lunine bake, uključujući prelijepo dvorište okićeno zelenilom i pozamašnim travnjakom okrenutim prema kući. Mia i Blankica uživale su u prirodnom okruženju koje je za njih bilo pravi raj. Glazbenik je dokumentirao njihovo veselje na travi, među kojima je i jurnjava za bubamarom.

Preporučeno