Jelena Karleuša sinoć je održala koncert i promociju albuma koji je okupio tisuće obožavatelja, uključujući i kolege glazbenike koji su joj se pridružili na pozornici u spektakularnom nastupu. Koncert je započela svojom najpopularnijom pjesmom, “Karlyb*tch”, i dobila gromoglasan pljesak prije nego što je zasvirala hitove s oba svoja nova albuma. Iako je na trenutak padala kiša, događaj je u cjelini opravdao sva očekivanja i pokazao se kao jedna od najboljih promocija albuma u regiji. Sam koncert održat će se sljedeće godine, no oni koji su ga propustili moći će ga pratiti ove subote na šest nacionalnih mreža. Karleuša je u intervjuu za Telegraf izjavila da, iako možda nije otišla na Evroviziju, Evrovizija je došla kod nje.

Pričala je i o svojoj obitelji te kćeri Niki koja je iznimno ponosna na svoju mamu. Iskreno, nisam tip koji često izlazi i tulumari. Nedavno su djeca tražila moju prisutnost u backstageu, a kada su se raspitali o mom odlasku, obavijestio sam ih o skorom povratku kući za četvrt sata. Moj život je podijeljen na dva različita aspekta – jedan u kojem uživam provoditi vrijeme usred planina, stijena i Saturna; dok je drugi moj osobni život, gdje više volim biti osamljen i provoditi sve svoje vrijeme samo sa svojom djecom. Nika je čak pustila suze radosnice tijekom našeg druženja, a ja sam bila jednako presretna. Vidi se da su ponosni na mene – potvrdila je Jelena dok je brisala suze, što se čuje na snimku na početku ovog teksta.

Nika je na TikToku podijelila kratku snimku s maminog koncerta na kojoj se pojavljuje zamamna plesačica. Objavu je naslovila jednostavnom izjavom: “Postoji samo jedna mama.” Nakon ovog nastupa, Jelena Karleuša priredila je impresivan koncert u Beogradu, koji je bio potpuno besplatan za sve posjetitelje, a održan je na vodi. Jelena i Milica Pavlović izvele su naelektrisan nastup koji je zapalio grad. Na njihovoj set listi bila je duetska izvedba “Mashallah”, a zatim je Milica izvela svoje hitove, među kojima su “Kučketina”, “Poričem”, “Proverono” i “Lav”. Nakon koncerta, Milica je za Kurir otkrila kako je došlo do njihove saradnje. “Od dana kada smo se upoznali, uvijek smo željeli napraviti duet. U početku je to bila samo šala, ali je na kraju postala ozbiljna ideja.

Jelena je smislila melodiju i tekst i pozvala me da slušam. Odmah sam znao da je to bilo ludilo na najbolji mogući način. Kad sam dao neke prijedloge sa svoje strane, ona ih je vrlo prihvatila. Da mi je netko rekao da ćemo tako dobro surađivati, bio bih skeptičan. Očekivao sam neke napetosti ili nesuglasice , ali sve je prošlo nevjerojatno glatko, kako je Milica ispričala. Čestitam Jeleni na iznimnom svjetskom koncertu ili nastupu – kako god ona to više voli nazvati. Kao kolegica i prijateljica, od srca joj plješćem. Zahvalna sam što sam sudjelovala tako nesvakidašnjeg spektakla.Prvi put smo zajedno izveli “Mashallah”, a kada je energija uzletjela i publika je klicala, još uvijek sam zapanjena učinkom.

Preporučeno