Svako od nas ima priliku da putem društvenih mreža pročita ili da vidi nešto što sigurno ne  bi iimao priliku, pa vam mi u nastavku donosimo jednu vest koja je mnoge šokirala. Na društvenim mrežama je zavladalo totalno ludilo kada je jedna korisnica Tik Toka ispričala kako je videla pravu sirenu na obali Ukunde u Keniji. Navodno se u Africi pojavila prava sirena. Meri Misjoka iz Mujzenberga u Južnoafričkoj Republici na Tik Toku je sakupila milione pregleda svojim snikom. Dok je veliki broj pratilaca bio uveren da je snimak autentičan, pa je ona i objavila novi video snimak na kojem su prolaznici gledali u sirenu koja je bila na obali.

Također, u ovu priču se uključila i druga influenserka koja je i potvrdila da je napravljen snimak realan i verodostojan. Međutim, sve je to bila maštovita zamisao njih dve da se prikupe pregledi pojavom mitskog bića na obalama Afrike i tako na taj način skrene pažnje planetarne javnosti na sebe, što su čini se i uspele. Ali na koji način su uspele?

@aamircali

Real Mermaid Caught in Muizenberg South Africa🧜‍♀️🧜😳🤔

♬ original sound – Aamir Cali

Tako je oko cele ove situacije i halabuka koji je nastao objavljivanjem video snimka oglasilse su se i kenijska i južnoafrička policija. “Policija u Mujzenbergu nema saznanja o sirenama koje su talasi izbacili na obalu” ovo je poručila kenijska policija. Video snimak kako je to sve izgledalo možete da pogledate u nastavku ovog teksta. Koje je vaše mišljenje o ovom video snimku? Da li bi poverovali da je sirena prava ili ipak ne bi? Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod.

Preporučeno