Rijaliti programi od kako su se pojavili na ovim prostorima, definitivno bude najviše pažnje. Televizija Pink, zajedno sa svojim šefom Željkom Mitrovićem, napravio je jako puno na ovom planu, te su danas vodeća televizija u regiji, upravo zbog rijaliti programa kojih su oni prvo i krenuli da prikazuju.

Prvi format rijaliti programaa na ovim prostorima, bila je Farma koja je sredinom 90 godina prošloga veka krenula sa emitovanjem, te je odmah definitivno zarazila celu naciju. Format rijalitija koji je bio osmišljen da se dešava na selu, pokazao je kaako slavne osobe koje su navikle na ugodan život u gradu, moraju se prilagoditi uslovima života na selu. Morali su kopati i uzgajati zemlju, baviti se sa životinjama, a sve je potrajalo par sezona, i bilo je odlično prihvaćeno od strane same publike.

Onda je Željko Mitrović celu priču premestio u luksuzno zdanje u Šimanovcima, a sve se nazvalo Zadruga, koju već šestu sezonu za redom gledaamo na televiziji Pink. Ona definitivno ruši sve rekorde gledanosti, a osim nje imao je još nekoliko projekata, a jedan od njih o kojem danaas govorimo, pokazao se kao totalni promašaj. Reč je o rijaliti programu “Adaktarovi”, od kojeg se itekako puno očekivalo, a nije se pokazao kao najbolji.

Najavljivan kao milionski projekt, jednostavno nije imao fidbek od strane same publike. Sve je krenulo pre tri meseca, ali kako je vreme prolazilo, rejting je bio sve manji tako da se iz večernjeg termina prebacilo na terminn subotom od pola dva. Nakon par nedelja, njihovo emitovanje je u potpunosti ukinuto, a danas se neke epizode mogu pronaći samo na platformi ju tjub. 

Preporučeno