Da li spadate u kategoriju nesavladivih sanjarki ili žena sklonih brzopletosti koje se često nađu u neskladnim vezama? Ako verujete astrolozima, horoskop može otkriti mnogo toga o ličnosti svakog horoskopskog znaka, uključujući i sposobnost da se prepoznaju važne stvari koje drugi možda propuste, a koje kasnije mogu prouzrokovati nevolje.

Nekim ženama je svojstveno nepopustljivo sanjarenje, gde ne vide mane i pronalaze opravdanja za svaku grešku svog partnera. S druge strane, neke žene su toliko brzoplete da zaborave pažljivo razmotriti pre nego što se upuste u vezu, što na kraju rezultira pogrešnim izborom partnera.

U narodu se kaže da je osoba koja dozvoli da joj neko “sedne za vrat” ona koja može trpeti tuđi bezobrazluk. Astrologija tvrdi da su žene rođene u sledeća četiri znaka Zodijaka posebno sklone privlačenju pogrešnih muškaraca!

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna su odvažne, pune avanturističkog duha i privlači ih uzbuđenje koje donosi dinamičan život. Međutim, ovaj neustrašivi pristup životu može ih odvesti u neskladne veze s muškarcem koji ne deli isti nivo predanosti. Impulsivnost ih često sprečava da primete upozoravajuće znakove, te se nađu u lošim ljubavnim vezama koje nisu usklađene s njihovim dugoročnim planovima.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku su poznate po brzopletosti, šarmu i društvenosti. Iako ih ove karakteristike čine privlačnim suprotnom polu, istovremeno ih vode ka muškarcima koji možda nisu iskreni u svojim namerama. Dvostruka priroda često izaziva unutrašnju borbu između želje za dubokom emocionalnom vezom i površinske privlačnosti. Rezultat je često veza kojoj nedostaje dubina koju one zaista traže.

Ribe

Žene rođene u znaku Riba su sanjarke koje često vide najbolje u ljudima. Iako je ova karakteristika simpatična i generalno pozitivna, može ih dovesti do zaljubljivanja u pogrešnog muškarca. Njihova saosećajna priroda ih tera da ostaju u vezama duže nego što bi trebalo, čak i kada primete jasne znakove nekompatibilnosti. Emocionalna dubina Riba ponekad zaslepljuje njihovo prosuđivanje o karakteru potencijalnog partnera.

Preporučeno