Žika Nikolić, ugledni voditelj “Žikine šarenice”, nedavno je otkrio lični događaj iz svoje prošlosti. Ispričao je kako je bivšu suprugu uhvatio s drugom osobom, ostavivši ga zatečenim. Žika Šarenica je u intervjuu za “Magazin In” ispričao neobičan događaj kada je došao u svoj zajednički stan i zatekao bivšu suprugu i njenog ljubavnika kako ga čekaju na vratima koja su razvalili. Unatoč njihovom pokušaju da ga spriječe da uđe, Šarenica je ipak uspio pozvoniti, ali su ga dočekali šakom u lice. Bijesan je tada priznao da bi ih čak i pregazio da ih je sreo na ulici izvan pješačkog prijelaza. Srećom, njegov bijes je brzo splasnuo. Ovaj incident dogodio se prije Žikine rasprave o mogućem uklanjanju “Šarenice” s programa.

Pandemija COVID-19 donijela je značajnu promjenu u načinu života ljudi. Konkretna emisija o kojoj je riječ isticala se svojim prikazom bujnosti života. Nažalost, ova nam godina nije omogućila da taj aspekt života pokažemo u punom potencijalu. Ako se ukaže prilika za nastavak emisije u izvornom formatu, bili bismo spremni to učiniti. Srž programa je druženje i uživanje u životnim radostima. Kao što je Žika prije nekog vremena napomenuo, malo je vjerojatno da će se takvi nastupi nastaviti sve dok postoje ograničenja okupljanja. Živorad Žika Nikolić, dugogodišnji staž na RTS-u, kratko je radio na Televiziji Pink da bi se povukao i posvetio svojim zlatnim godinama.

Nakon što je ispunio svoje ugovorne obveze, Žika je i službeno prešao s Pinka. S obzirom na to da mu je ugovor istekao, o njegovom produljenju nema govora. Žika sada uživa u mirovini, a rado je podijelio što mu donosi novi život. Kvalitetu mirovine, smatra, određuje pojedinac. U svom slučaju, nema pritužbi jer dane provodi s obitelji u Beogradu i uživa u prilici da putuje. Sam Nikolić priznaje da ne može razlučiti ima li ili nema publiku. “Nisam baš siguran što bih rekao. Još nije prošla puna godina pa ne mogu govoriti o tome nedostaje li mi ili ne. Kako sada stoji, prilično sam zadovoljan svojom trenutnom situacijom, posebno uz dodatnu pogodnost da mogu spavati malo duže”, rekao je Živorad prije nego što je dodao.

Nemam motiva bilo što prisiljavati, jer nema ni potrebe. Iako nisam razmišljao o povratku, ne može se predvidjeti budućnost. Voditelju je predstavljena tvrdnja da je “on neizostavni dio naše angažirane i prosvjetljujuće emisije” te da publika čezne za njegovom prisutnošću. U odgovoru voditelj je rekao:

Postoje određene stvari koje radije držim za sebe. Tijekom ljetnih mjeseci bio sam uključen u sportsku udrugu, gdje sam pohađao i pratio lokalne utakmice. Pomogla sam i osnivanje udruge koja promiče srpsku tradiciju i aktivno se uključila u to. Mogućnosti za rad i angažman su beskrajne za svakoga tko ih traži. Glupo je prepustiti stvari slučaju. Preuzela sam kontrolu nad svojim aktivnostima i ljeto provela putujući i stvarajući sadržaj za svoj YouTube kanal, gdje dijelimo priče sa naših putovanja i vikend avantura širom Srbije. Kako vrijeme hladi, nastavljamo pronalaziti načine za istraživanje i uživanje. Upravljanje vremenom je ključno, a ja sam prilagodio svoju rutinu kako bih ujutro omogućio malo više sna i vremena za obitelj. Kao što je voditelj jednom rekao, “možda provodim puno vremena u barovima”, ali uvijek nađem načina da ostanem produktivan i angažiran.

Preporučeno