Mi se u nasstavku današnjeg članka malo dotičemo starijih pevača, koji su definitivno važni za domaću narodnu scenu: U poslednjih par dana smo pisali o Lepoj Lukić, kao i Snežani Đurišić,. a sada je na red došao i MIloš Bojanić, o kojem srpska javnost jako malo zna. Jedino kada se mogao malo bolje upoznati, jeste to, kad ase pre par godina pojavio u rijaliti programu “Parovi”, gde nije ostavi obaš najblji utisak. 

Ono što publika na Balkanu jako malo zna je to, da je Miloš Bojanić rođen u Bosni i Hercegovini, konkretno u Bijelijini 1959 godine, a sa svojih 20 godina se seli u Beograd, za boljom muzičkom karijerom. Inače Bojanić je na početku imao firmu koja se zvala “Putnik”, a muzikom se bavio iz hobija, ali kada je izdao prvi album “Tako, samo tako”, shvatio je da će to da bude njegov primarni posao. S asuprugom Dragicom j edobio dvoje dece Mikicu i Baneta, a 12 goina posle se ženi za Branku, koja je u s stvari nekada bila devojka njegovog rođenog brata, a po kuloarima se priča da ju je preoteo rođenom bratu.

Miloš Bojanić je do 2006 godine snimio čak 20 studijskih albuma, a kada je pobedio u Zadruzi, zaradio je tačno 100.000 evra. Iduže godine ulazi u rijaliti program “Dvor”, aa tada je bio i u fizičkom sukobu sa jednim takmičarem, zbog kojeg je završio u Urgentno centru. Ostatk teksta pročitajte ovde.

Preporučeno