Zorica I kEMIš su definitivno jedan od najdugovećnijih bračnih parova na Balkanskoj estradi, koji su u braku preko 40 godina. Zna se jako dobro da je Kemiš bio pre nje u braku sa Vesnom Zmijanac, koja ga je prevarila sa Dragan Stojković Bosancem a na kraju se razveli nakon dve godine braka. 

Međutim, Zoricu je sasvim slučajno upoznao u studiju, i  od tada kreće njihova ljubavna romansa. Nedavno su gostovali i na ami dži šou gde su pokazali svoju luks vilu, a kada su videli Versaće zajednički vc gde svako ima svoju vc šolju. Zlata je ime njihove ćerke, koja im j edonedavno ila sve na svetu, a pre godinu dana im je podarila i unuku, tako da je sada ipak na mestu broj dva. 

Zlata nije nikada pokazivala sklonost prema muzii i pevanju, ali se ipak odlučila za žensku lepotu, a već dugi niz godina, ima i jedan od najboljih ženskih salona lepote u Beogradu. Veoma je aktivna i na društvenim mrežama, te ima veliki broj pratitelja, a u par navrata je Zlata osmislila neke nove stvari koje su postale popularne među mnogim ženama u Srbiji. Naime, sada je otišla i malo dalje, te je pokazala novi način za uklanjanje bora i mitisera sa lica, a on je i više nego bolan, a kada se vidi finalni produkt njenog lica, ne izgleda nimalo dobro. Ovaj tretman se zove još i “vampirski”, a kada je Zorica vidjela na šta joj liči kćerka, nije joj nikako bilo dobro. Da li ste vi probali ovako nešto slično?

Preporučeno