Mi se u nastavku našeg današnjega članka, kao što i smai možet eda vidite fokusiramo na modne dodatke, sa kojima su žene itekako opččinjene u poslednje vreme. Naime, plastične operacije su postale toliko uobičajena stvar, da danas apsolutno svako sebi može da priušti neku plastičnu korekciju. 

Cene po oviom pitanju su danas bagatela, u onosu na primer od pre 10 godina, kada je bio jako mali broj plastičnih hirurga. Naime, pozanto vam je da danas imamo jako veliki broj ovih klinika, samo na balkanu, a ne na celom svetu. Jednostavno, ako želite da se bavite influenserskim poslom, ili ste deo estrade na bilo koji mogfuć inačin, jednostavno morate uraditi bar nešto da se lepše prezentujete u javnosti. 

Sa druge strane imamo osoba koje itekako preteraju u svemu ovome, a o jednoj takvoj, baš govorimo u nastavku našeg današnjega članka. Ime devojke o kojoj danas govorimo je Andrea Milova, dolazi nam iz Bugarske, ima 29 godina, a do sada je verovali ili ne, uradila korekciju usana 26 puta, a do nove godine, to planira da uradi bar još jednom. 

 “Svi mi dele komplimente na račun odeće i usana. Inspirišem ljude širom sveta. Da, ima i negativnih komentara, ali oni uglavnom dolaze od žena, pa znam da je to samo ljubomora. Neko voli manje a neko veće usne. Ja volim veće, u čemu je problem? Želim da imam najveće usne na svetu. U Bugarskoj je to u modi i sve devojke imaju filere” – kaže ona. Ima jako veliki broj folovera n Instagramu, a imamo i onih koji je vole baš ovakvu. Vaša mišljenja o njoj?

Preporučeno