Vojin Ćetković je definitivno jedan od najpoznatijih srpskih glumaca. Jako dugo vremena j eu braku sa Slobodom MIćalović, sa kojom ima prekrasbe blizankinje, koje danas imaju 11 godina. Pre par dana je dao jedan jako čudan intervju, kada je izjavo da su donedavno bili podstanari, a danas su pazarili na Novom vencu i kuću u koju su se napokon i uselili.

O njihovom bračnom životu se jako puno piše u srpskim medijima, a jako mali procenat ljudi uopšte zna da je on imao iza sebe i jedan i više nego neuspešan brak. Inače, njegova bivša supruga se nakon razvoda odmah preselila u Pariz, te se od tada gubi apsolutno svaki trag o njoj. Međutim, mediji u Srbiji su odmah primetili da se ona pre par dana vratila u Srbiji, te su odmah povezali da nije u pitanju možda njen bivši suprug, međutim, svi oni koji su željni senzacije, ipak nisu došli na svoje.

Njeno ime je Nataša MIlovanović, koja je bila poznata TV vodteljka, a ako niste znali, on se za nju oženio sada već davne 2001 godine, ali je jako brzo napustio jer je svoju buduću suprugu uponao samo godinu dana posle na snimanju hit filma “Zona zamfirova”. Sada su mediji napokon i doznali, da se okupila stara raja sa televizije u sastavu Marija Kilibarda, Irina Vukotić, Igor Miklja i sama Milena, a u pitanju je bila i proslava rođendana.  Slike sa zabave su odmah osvanule i na njihovim Instagram profilima. 

Preporučeno