Impresivni snimci Lepe Brene privukli su pažnju njenih vjernih pratitelja na društvenim mrežama. U međuvremenu, njezina šogorica Aleksandra Prijović zapanjuje regiju vrlo traženim koncertima. Dok Prijovićeve emisije izazivaju veliku potražnju za ulaznicama, Lepa Brena svojom senzacionalnom novom ekipom osvaja internetsku zajednicu i ostavlja sve zapanjene.

Brena, poznata pjevačica u bivšoj Jugoslaviji, bila je vrlo poželjna, a njezine izrazito duge noge bile su glavna karakteristika. Čak iu svojim sedamdesetima djelovala je izrazito mladoliko, ostavljajući dojam upola mlađe od sebe. Njene vitke noge i dan danas osvajaju obožavatelje. Nedavno je svoje obožavatelje obradovala kratkim videom u kojem su njezine noge prikazane upravo onakvima kakve ih treba vidjeti.

U odvažnom stavu, graciozno je prekrižila svoje dugačke noge dok je sjedila na stolcu, pokazujući svoje izvanredne crte kroz svoju otkrivenu mini haljinu. Pjevačica je odisala samouvjerenošću koju je dodatno pojačala odabirom visokih peta. U međuvremenu, Lepa Brena, još jedna poznata pjevačica, pojavila se kako bi promovirala nadolazeći novogodišnji koncert u Banjoj Luci. Na ovom događaju također je iskoristila priliku da oda priznanje za ogroman uspjeh svoje šogorice Aleksandre Prijović.

Jedna od najistaknutijih regionalnih zvijezda, Aleksandra, istaknula se među mnoštvom u brojnim regijama i dokazala svoj uspjeh. Prema Breninim riječima, Prija i njen sin Filip godinama su se bavili njegovanjem Aleksandrine karijere, pa ne čudi ovoliki uspjeh. Aleksandrin uspjeh, koji se očekivao, rezultat je sedam-osam godina marljivog rada njezinog tima, predvođenog suprugom i producentom Filipom. Kao mlada pjevačica doživljava neizmjernu radost. Preko gostiju koje je pozivala na svoje koncerte željela je širiti ljubav, pozitivu i dobrotu i vjerujem da je ta poruka bila učinkovito prenijeta. Nije nam poznata nijedna druga poruka – rekla je Brena.

Preporučeno