Vest ovog meseca je definitivno to, što se tiče same estrade jeste veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Svi su se jako iznenadili kada su čuli za ovaj infom, jer se činilo da će Anastasiji trebati jako dugo vremena da preboli svoju prethodnu vezu, koja je bila više nego ozbiljna, jer se činilo da će se venčati za svoga verenika, poznatog pricatnika iz Novog Sada. Čak su malo pre Nove godine kupili i veliki dupleks stan u centru beograda, a onda u januaru definitivno samo su objavili na društvenim mrežama da su se razišli. Njemu je puno bitniji bio biznis, dok se ona htla smiritia, a onda je u toku od samo dva meseca preko zajedničkih prijatelja upoznala i Nemanju Gudelja, koji trenutno nastupa u Sevilji za istoimeni španski klub.

Već su se nedavno trebali svi zajedno upoznati, ali je sve propalo za Vaskrs zbog Nemanjih obaveza u španskom prvenstvu. Međutim, sve je pomerenoo za jučer, kada se Nemanjina cela porodica upoznala sa Cecinom porodicom, a objavili su samo jednu fotku na Instagramu, a večeras je zakazan novi lom, jer Anastasija slavi svoj rođendan. Kako je izjavila za srpske medije, majka nikako neće biti uključea u celu priču i ona će sve da sponzoriše. Pobrinula se za sve sama, a biće i pozivnice za njen rođendan.

“Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte”, rekao je izvor i dodao da će i Nemanja doći na rođendan.Sama torta će da košta oko 300 evra, a celi rođendan će da ju košta oko 10.000 evra.

 

Preporučeno