Svi jako dobro znamo, da svetke, ali i naše lepotice jednostavno vole bogate mladiće. ali i oženjene ljude. Jednostavno, fudbaleri itekako uživaju u društvu manekenki i top modela, mada i sami političari jednostavno ne zaostaju u svemu tome. Svi vole puno mlađe devojke, sa mojima bole provodite poslovne vikende, dok ih kod kuće čekaju supruge i deca. 

Kao što i sami možete da vidite, mi danas govorimo o super popularnoj pevačici iz Srbije, Jami, koja je nedavno gostoval na televiziji Pink, kod Ognjena Amidžića. Naime, ona je otkrila neke detalje iz svoga privatnoga života, a koji su povezani sa emosijama, a koje su povezani sa verovali ili ne, bivšim predsednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem. Naime, njih dvoje su se jko puno puta pojavljivali u medijima, u jako bliskim i intimnim fotkama, te su ih mediji itekako povezivali da su u emotivnoj vezi. Ona je na ovo sve, uz jako zagonetan osmeh, itekako odgovorila na ovo pitanje:

“Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao “Mostovi okruga Medison”. Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja” – zagonetno je rekla Jami.

Međutim, kada ju je Ognejn upitao, da li postoiji neki muškarac, koji ima posebno mesto u njenom srcu, ona je odgovorila sledeće:” Postoji jedan muškarac koji mi je u srcu i kog ceo život volim. Svi drugi su mi bezveze pored njega. Tog čoveka javnost vrlo dobro poznaje. Malo pričam na ovu temu jer je to moj privatni život. To samo mene treba da zanima. Mnogi su ludeli za mnom. Nekako je moja energija privlačila ljude, ali i to što sam dobro radila svoj posao. Umela sam da napravim atmosferu za pamćenje, to se cenilo najviše i zato sam bila u društvu mnogih uticajnih ljudi” – ispričala je Jami.

Preporučeno