Haris Džinović je definitivno jedan od najdugovečnijih pevača na domaćoj estradnoj sceni,a  njegova jako uspešna karijera traje preko 40 godina. On se proslavio po pesmi “Ostariću, neću znati”, a za koju je nedavno izjavio kako ju je dobio na jako neobičan način. Naime, bila je jedna stara birtija u Sarajevu, u koju je on zalazio na početcima svoje karijere, a u ćošku iste je svaki puta sedeo jedan čovek sa sveskom. 

Jednog dana ga je aris ponudio pićem, i pitao ga je šta stalno zapisuje unutra, a on mu je sramežljivo rekao da piše pesme, a kada je Haris pogledao kakve su pesme u pitanju, zapazio je tekst baš te pesme. Pitao je da mu je proda, a čovek je rekao da mu kupi litar konjaka, i to bi bila cena, jer ne želi pare. Haris ga je počastio sa dva litra, a dobioje hit, na osnovu kojeg i dan danas zarađuje, i živi kao bubreg u loju. 

On sa suprugom Melinom, kao i ćerkom Đanom živi u luks naselju u Beogradu-Senjak, a vila ga je koštala skoro 2 miliona evra. Kako je nedavno izjavio, jako teško se bori sa ćerkinim bubicama, a jako je emotivan, ponekad i zaplače, ali jednostavno ne voli kada ga neko vidi kada suzu pusti. 

” Pošto ja volim da vozim sam, i dugo vozim i tako dalje i na koncerte idem sam. Kad mi naiđe neka pesma tako me okine po 300 kilometara mogu plakati, suza suzu goni. Ne smem benzina da natočim, da stanem na pumpu da me ne vide uplakanog” – ispričao je Haris u emisji koju vodi na Una TV.

Preporučeno