Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo bavimo sa trenutno najpopularnijem bračnom paru iz sveta estrade iz Hrvatske, a to su svakako Petar Grašo i Hana Huljić. Njih dvoje je pratio jako veliki broj peripetija, baš iz razloga jer je on ostavio Danijelu Martinović nakon 23 godine zaruka. Na sve to, završio je sa hanom, koju je znao od malih nogu, a od koje je usput stariji punih 14 godina. 

Naime, i on i Danijela su imali jako velike kontakte sa njenim ocem, Tončijem Huljićem, koji je pravio pesme za njih dvoje, a kao šlag na kraju pre par dana je izašao i video za pesmu “Neka mi ne svane”; od Danijele Martinović u kojoj je glumila mala hana, koja je tada imala samo 6 godina. Hrvatski mediji su se jako dugo vremena bavili sa temom, zašto je ostavio Danijelu nakon toliko vremena. 

Mnogi veruju kako je u pitanju potomstvo, jer je Hana zatrudnela u roku od par meseci od kako je bila sa Petrom, i veruje se da Danijela nije mogla da mu podari potomstvo, i da je to samo jedan od razloga, zašto više nisu zajedno. Hana i Petar su dobili i malu Albu pre par meseci, a sada je iz njihovoga tabora stigla i vest, kako je krštenje zakazano za 19 februar. Taj datum je i više nego poseban, jer je to njihova godišnjica veze, od kako su u velikoj romansi. Inače, još jedna zanimljiva teza je povezana sa ovim krštenjem, koje će se obaviti u crkvi Svetg Dominika, gde su se njih dvoje venčali u leto prošle godine. 

Preporučeno