Danas kada malo bolje pogledamo sve je postalo prestiž, i da više obične i skromne stvari kao i događaji nikako ne prolaze kod naroda. Samo je dovoljno da otvorimo društvene mreže i da vidimo koliko se svi trude da pokažu materijalne stvari, i izgleda da je samo to postalo jako bitno. Danas mi govorimo o ćerci Željka Mitrovića koja je mnogo uspela jer se verila za ruskog milijardera, i po svemu sudeći će se udati za njega.

Koliko ona zapravo s njim luksuzno živi, svaki dan postavlja na svom Instagram profil, na kojem je prati preko 200 hiljada folovera. Kristina Mitrović i njen vereni Ilija, koji je ruski milijarder, nedavno su proslavili i dve godine svoje veze, a sve su proslavili u apartmanu koji košta čak 13.000 evra na noć. Nju je tako u sobi dočekalo 5.000 crvenih ruža, dijamantska narukvica koja je koštala skoro 50.000 evra, a u sobi im je svirao pijanista dok su lagano večerali. Inače, Ilija sin od kralja Uranijuma u Rusiji, a njegov biznis je trenutno u Londonu. Također,ima luks apartman u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, veliki broj luksuznih automobila, koje svaki dan menja.

Ona je poznata da je bahata i prepotentna u izjavama poput oca, kada je izjavila da je Ilija vodi po mestima gde jede hranu za koju srbi nisu nikada čuli, a kamoli probala. Tada je dobila negativne komentare, a doživela je kolektivni hejt, pa je svkakao izgubila i jako veliki broj folovera na Instagramu. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Pišite nam u komentar mišljenja.

Preporučeno