Danas pišemo o najpoznatijem pevaču i kompozitoru na našoj estradi, a to je Željko Joksimović, mada se u poslednje vreme više posvetio nekim drugim poslovima pa je tako pokrenuo i privatnu televiziju K1 koja je u kratko vreme postigla zavidnu gledanost a na kojoj jutarnji program vodi njegova supruga Jovana Joksimović.

Ono što je poznato jeste da Željko ima brata Sašu koji je također veliki umetnik, odnosno glumac koji je već preko 20 godina skaldnom braku sa svojom suprugom Nevenom. Njih dvoje imaju i sina Iiliju, a na veliku žalost kada su želeli da se njihova porodica još više proširi Nevena je izgubila bebu što su oboje teško podneli.

Tada su oni u intervju koji su dali za Stor rekli da svaki čovek u životu prolazi kroz lepe i teške treutke koje treba znati izneti na pravi način. Dobili u pitanje od novinarke o odnosima sa bliskim ljudim i da li su ih oni izdali i razočarali ili nisu imali takva iskustva par je odgovorio da su na veliku žalost imali više razočarenja. Nevena je rekla kako su nju izdali najbliži ljudi i to na jedan kukavički i neljudski način te da ih je nakon toga udaljila iz svog života.

Saša je na to dodao da je danas sasvim normalna stvar postala nemoral i izdaja te da se sebičnost ističe kao velika vrlina. Obzirom da je brat poznatog pevača Saša je dobio pitanje kako doživljava takvo etiketiranje a ona je rekao da to samo znači da novinari ne rade svoj posao kako trba da rade. Kada je dobio pitanje da li je imao razmirice sa bratom Saša nije želio da odgovori a rekao je da a njim mora da bude blizak jer mu je brat ali da se porodično ne druže.

Preporučeno