Dragan Stojković Bosanac je definitivno jedan od najvećih harmonikaša, pored kemiša koji se ikada pojavio na Balkanskim prostorima. Njega je šira publika, kako u Srbiji, tako i u celoj regiji upoznala preko Zvezdi Granda, u kojem je konstantni član žirija, i uglavnom služi da bude tampon zona u žiriju između dve vatre.

Ili smiruje karleušu i jelenu, ili sada Bekutu i Viki Miljković, a može se komotno reći da je on glas razuma u celoj emisiji. Mnogi su mislili da mu je taj nadimak, jer je iz Bosne, ali Dragan u stvari samo je rođen u Sarajevu, i to 2 decembra 1953 godine. On je zbog toga i dobio ovaj naziv, a mi danas govorimo o njegovom braku sa suprugom Dunjom, koji traje verovali ili ne, punih 40 godina.

On jako puno čuva svoju privatnost, a tek je nedavno pokazao i neke fotke sa venčanja sa Dunjom, koja mu je za sve ove godine rodila i dva sina. “Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu.

Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula” – rekao je nedavno Bosanac o svojoj lepšoj polovini. Pogledajte i sami slike i procenite ih.

Preporučeno