U samom tekstu ovog članka jako puno se govorilo o tome koliko je zapravo Novak Đoković uticajan u svetu sporta, i koliko je zapravo zaradio od teniskih turnira, te da ima jako puno nekretnina diljem celog sveta. 

U samo tekstu se navodilo da je prodao svoju nekretninu u New Yorku, te da ima isto jednu u samom centru Majami Biča, što nigde nema proverene informacije, i zapravo se i ne zna gde sve Novak Đoković ima svoje privatne nekretnine. 

NAPOMENA: 

U samom naslovu je stojalo da je Novak Đoković “Otišao”, što čitaoca navodi na to da je prvi teniser sveta preminuo, to jeste poginuo u ovom slučaju, što je totalna neistina. Također se u samom tekstu navelo da je prodao svoju nekretninu u New YYorku, što je takošer neproverena informacija, koja se može formulisati kao lažna vijest. 

I ono najvažnije, nije provereno da najbolji svetski teniser ima stan ili bilo kakvu nekretninu u Majami Biču, a pogotovo ne na mestu gde se desio požar. Također nije proverena stavka iz samog naslova gde je pisalo da je veliki broj poginulih osoba, što se također ne poklapa sa informacijanaaa koje su tada dolazile iz Majami Biča. Celi članak i sve stavke koje su napisane mogu se tretirati kao krivo navođenje čitatelja da poveruje da se nešto loše desilo Novaku Šokoviću, te se celi naslov i tekst unutar članka, mogu tumačiti kao lažni. 

Preporučeno