Nakon pobede njenog supruga na turniru u Sinsinatiju, Jelena Đoković je izrazila divljenje Novakovim nastupom. U finalnom meču, koji je trajao skoro četiri sata, Novak je u uzbudljivoj igri savladao najboljeg tenisera svijeta Carlosa Alcaraza. Nakon trijumfalne pobjede, Novak je slavio na sebi svojstven način, pocijepajući majicu i pokazavši neobuzdanu radost.

 

 

 

Njegova ushićena reakcija brzo je podijeljena na društvenim mrežama, uz široke pohvale i divljenje. Jelena je podelila jedan takav video, uz poruku o izuzetnom uspehu njenog supruga:

“On je uvek deo trenutaka koji stvaraju istoriju. On oličava duh novog doba, dok se ja osećam kao starica, ali će njegovo nasleđe nastaviti da raste.”

Važno je napomenuti da je Novakova pobeda nad Alkarazom bila njegov treći trofej na turniru u Sinsinatiju i 39. pobeda na turnirima iz serije 1000 Masters, čime je postao prvi igrač u istoriji koji je postigao ovaj podvig. Novak i Jelena Đoković, srpski par, poznati su po skladnoj vezi. Zajedno su od srednje škole, vjenčali su se 2014. godine, a sada su roditelji dvoje djece, Stefana i Tare. Novak je ovog leta doneo novi izgled puštajući bradu, dok je Jelena skrenula pažnju na Vimbldon svojim stilizovanim ansamblima i ukusnim dodacima.

 

 

 

Fascinantno je razmišljati o njihovom izgledu tokom prvih dana njihove veze, o čemu svjedoče skoro dvadeset godina stare fotografije ispod. Iako je Jelenina kosa tamnija, Novakov zarazni osmeh čini ga lako uočljivim. Vredi istaći da je Novakova majka Dijana bila skeptična prema njegovoj vezi sa Jelenom Ristić, verujući da će njihov pretrpan raspored putovanja i tenisa sprečiti da potraju. Ipak, izdržali su i izdržali test vremena. Prema rečima Dijane Đoković, njen sin je Jelenu prvi put upoznao sa samo 18 godina, a kasnije su se ponovo raskrstili. Dijana je u početku bila skeptična da će završiti kao bračni par. Međutim, njen sin je imao drugačije namere i na kraju je odlučio da se venča sa Jelenom uprkos Dijaninom oklevanju.

 

 

Preporučeno