Ceca Ražnatović i Saša Popović, nekada u prošlosti se i nisu toliko slagali, jer je ona na početku karijere vodila jako velike bitke sa Slatkim Grehom, a svakako da se pitalo ko će od Dragane, cece i Brene biti broj jedan u Jugoslaviji. Međutim, sve tri su toliko bile jake, da su definitivno našle put do svoje publike, tako da nije bilo potrebe za ikakvim rivalstvom.

Međutim, da rivalstvo u tim danima nije postojalo, ne bismo dobili ovako tri kvalitetne pevačice koje su do današnjeg dana prodale na milione nosača zvuka, ali i napunile na desetine stadiona i velikih hala za svoje karijere. Dovoljno je da samo primera radi otvorite platformu ju tjub, i tamo ćete da pronađete na milione pregleda njihovoh najvećih hitova.

Mi danas govorimo o Saši Popoviću, koji uopšte nije imao dodirnih tačaka sa cecom u proteklih 30 godina, ali je pre dve godine, ponovo krenula njihova uspešna saradnja. Da paradoks bude veći, ona je sela na klupu u žiriju, umesto svoje velike suparnice Jelene Karleuše. Šuška se da nije htela ni da čuje za tu opciju, ali kada joj je prva glava Grand produkcije, Saša Poović ponudio godišnje 100.000 evra, to se definitivno nijej smelo da odbije.

Tako je prethodne noći održana još jedna emisija Zvezdi Granda, a po prvi puta je dvoje članova žirija sedelo na jednom kauču, te je krenula priča između cece i Saše:”Ceco, uzmi i mene – rekao je kreativni direktor „Zvezda Granda“, ali je dobio žestok odgovor od Ražnatovićeve koji sigurno nije očekivao: – Što se nisi nudio kad si se obogatio, prije ženidbe? Sad mi se nutkaš, kad nemam nikakvu korist od tebe?”, rekla mu je ceca, pri tome su se nežno držali za ruke…

Preporučeno