Kao što i sami možete da vidite, u nastavku danaašnjeg članka, govorimo o najmlađem breninom sinu. Njena prva dva sina, odnosno jedan pastorak se prvi oženio i to za Aleksandru Prijović, popularnu srpsku pevaačicu sa kojom je i dobio sina pre tri godine. Drugi sin se krenuo baviti muzikom, ali je naglo prestao pre dve godine, te se odselio u nemačku i skoro nikako da se oglašava u medijima u poslednje vreme.

Viktor je i najmlađi njen sin, ali u isto vreme i najnemirniji, pošto menja devojke, kao mladići njegovih godina čarape na sebi. Ona je izjavila nedavno da bi volela da se oženi, ali za devojku koja ceni porodične vrednosti i kojaa bi bila dobra domaćica. Međutim, u današnje vreme to je puno lakše reći, nego pronaći. Slažete li se sa nama?

On je donedavno bio i u emotivnoj vezi sa popularnom srpskom glumicom Milicom Tomašević, a od kako su prekinuli, žive sasvim normalnim životima, dok se ona konstantno pojavljuje u društvu drugih muškaraca a pri tome stavljajući emotikone na same slie na svom Instagram profilu.

Treba biti iskren pa reći, da se pojavljuje i sa jaako velikim brojem prijateljica na samim slikamaa, a jako puno poznanstava je ostvarila kada je snimalaa najnoviji film pod imenom “Vera”. Aleksandadr Srećković Kubura je jedan od kolega sa snimanja sa kojim se konstantno pojavljuje na fotkama, a kako kaže odgovara joj u skoro svakom segmentu, iako je stariji od nje puno godina.Ko zna, možda je ovo još jedan početak nove emotivne veze na estradi.

Preporučeno