Jedan od popularnjijih glumaca Robi Koltrejn, otkako je pre nekih 10 godina snimio poslednji deo filma o Hariju Poteru, uopšte više ne izlazi iz kuće, povukao se a retko ko da ga viđa. Komšije kažu da glumca doživljavaju kao “virtuelnog zatvornika” koji nikada ne izalzi iz štale koju iznajmljuje, a komšije također kažu da se godinama bori sa bolovima u kukovima, koji su toliko jaki da je prikovan za invalidska kolica poslednjih pet godina.

Ispred njegove kuće je uvek parkiran plavi auto jer je to Robijeva velika strast. Povučen je reč koja bi definitivno opisala Robija, a on je naš komšija i zapravo nam je njegova štala najbliža od naših 11 farmi. Međutim, od njega već godinam enma, pre mnogo godina viđali su ga na privatnim večerama, ali i to je sada prestalo. “Nisam ga video od privatne večere pre nekih pet godina ili možda više.

On jednostavno ne želi više da bude deo zajednice. Potpuno se udaljio. To je jako tužno. Nažalost, nije baš ni najsrećnija osoba. Svaki put kad smo domaćini humanitarne akcije, pozovemo ga. Njegovo ime je uvek na listi, ali odgovor koji uvek dobijemo je – ne”, rekao je njegov stanodavac.

Također, Robi je poznat kao neko ko je zbog zdravstvenih problema u osami, a također je imao probleme sa i alkoholom. Zbog lošeg zdravstvenog stanaj Robi je odigrao samo par uloga nakon Hadriga 2011. godine. Ono što je svima najviše zanimljivo i interesantno jeste to da tako veliko glumačko ime plaća zakup štale samo 1.000 funti mesečno. Da li vi volite ovog glumca?

Preporučeno