Ivanu Jovanović je glumica koju je naša publika upoznala i zavolela kao Nedu Pavlović u populanroj seriji Greh njene majke. Imali smo priliku da je gledamo u još nekim serijama i filmovima, a onda se naglo povukla sa malih ekrana i svoju sreću je odlučila da potraži daleko od Srbije, tačnije u Americi, gde već godinama živi i radi. Ovaj je glumica svojevremeno u jedno časopisu otkrila da tamo zaista živi svoj san.

“Živim u Los Anđelesu svoj holivudski san, ali ne onaj treš gde mi aplaudiraju svaki put kad kinem, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. ‘Daleko od kamera, u sopstvenom filmu’, što je i naziv moje kolumne u jednom lokalnom ‘neighbrood’ magazinu. Pišem jednom nedeljno o temama koje me inspirišu, muče, koje mi se dešavaju. Priče koje se dešavaju u moja četiri zida, tačnije 21 zida”, ispričala je glumica Ivana za medije.

Kada se probudi, ode na plažu da se okupa pre posla, pliva nakih 20 minuta sama, nekada sa fokama i pelikankama, a nekad pred Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše. Posle plivanja ide odmah na posao, na koji uvek kasni tačno 13 minnuta.” Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge”, rekla je ona.

Kako je ispričala nije više nikako pokušala da se bavi glumom: “Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc”, rekla je Ivana.

Preporučeno