Poznata voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od elegantnih dama na našem estradnom nevu, ali ove fotografije spadaju u one koje bi definitivno obrisala. Voditeljka Jovana Joksimović i supruga pevača Željka Joksimovića uvek zna da privlači veliku pažnju gde god da se poojavi. Iako je svi znaju kao uvek skockanu, sređenu i umerenu voditeljku, mnogi su zaboravili kako je ona nekada izgledala. Ali, Jovana svoj život skriva kao zmija noge, a društvene mreže joj datiraju tek od trenutka kada je uplovila u ljubavnu romansu sa pevačem Joksimovićem.

Sada svaki dan imamo priliku da vidimo atraktivnu voditeljku u jutarnjem programu jedne televizije, a uvek se trudi da damski stil isktane elokventnim i odmerenim stavom i glasom naroda. Ali, kada se “zagrebe” u njenu prošlost, mogu se primetiti fotgrafije na koje je sigurno i ona sama zaboravila. Naime, na društvenoj mreži Instagram, među prvim slikama na kojam je Jovana pozirala sa pevačem Željkkom je mnogi ne bi preopznali. Njena tamna kosa i potpuno opušteno i ležerno izadnje nije ono na šta smo navikli od nje, ali očigledno da joj čak i to dobro stoji.

Također, Jovana je poznata i kao neko ko ima jako blistav osmeh, a po čemu je nadaleko poznata, a njega nije skidala nikada sa lica. Više puta se spekulisalo da li je Jovana radila neku korekciju na licu, budući da s eu u potpno novom izdanju pojavil na malim ekranima, a da je nja promena bila izuzetno uočljiva kada je fizičkii estetski izgled u pitanju. Iako ona nikada nije pričala o zahtevima, zasigurno da pored dobrog raspoloženja, da bi lice izgledalo sveže i očuvano, potrebnaje nega, koju očigledno Jovana praktikuje, a vi sami procenite da li su u pitanju nehirurški zahtavi.

 

Preporučeno