Mi danas u nastavku ovog članka pišemo o nekadašnjoj učesnici takmičenja koje je jedno od najpopularnijih na našim prostorima i širom regije a to je zvezde granda, a učesnica trenutn izgleda neprepoznatljiva.

Nekadašnja učenica muzičkog takmičenja Zvezde GRanda, Katarina Jovanovič, važila je za jednu od najatraktivnijih i najzgodinijih pevačica koje su se pojavile na sceni, a osim izgledom plenila je i glasom, kojim je iz vikenda u vikend pokazivala svoje dobre vokalne sposobnosti. Međutim, svi se pitaju šta se to desilo sa Katarinom, šta joj se dogodilo. Da je ne prepoznaem po glasu, pitali bismo se: ‘Ko je devojka sa mikrofonom u ruci?” Ona se u potpunosti promenia, ugojila se iz nepoznatih razloga, promenila je imidž, a zbog viška kilograma je neprepoznatljiva, te se svi oni koji vole da je slučaju pitaju da li ima zdravstvenih problema ili se malo više opuustila i ne haje toliko na svoj fizički izgled.

Podsetimo, jedna od najzapaženijih takmičarki prošle seznone Zvezde Granda KAtarina Jovanović je osvojila žiri sa svojim glasom ali i stasom. Ona je uspela da uradi ono što mnogi pre nje nisu. Pevačica je smršala čak 20 kilograma i pokaala je da je sve moguće kada neko ima želju za tim. Mnoge njene koleginice imaju silikonske poprsje, ali ona je odoljela tom trendu, te pokazala kako to izgledalu prave, zdrave grudi jedne žene, a muškarcima su se naročito svideli mladeži na njenoj koži koji su joj još više dali na atraktivnosti. Koje je vaše mišljenje o Katarini Jovanović? Pišite na u komentar vaša mišljenja.

Preporučeno