Ljubavni život Kerija Granta bio je kao složeni mozaik, ispunjen različitim obrascima i neobičnim detaljima koji su često ostavljali svet u zapanjenosti.Dok su javnost fascinirale njegove reči iz prošlosti u kojima je tvrdio da je postao lik koji je glumio na ekranu, istina je bila mnogo kompleksnija. Grant nikada nije uspeo potpuno postati ta persona koju je stvorio, a žene koje su ga volele – možda su zapravo volele samo ideal koji je predstavljao, a ne stvarnog čoveka koji je bio iza maske glamura i šarma.

Nije bilo krivice ni u jednoj strani – ni u ženama koje su ga volele, ni u nesrećnim ljubavima koje su propale, ni u njegovim sopstvenim greškama u proceni. To je bila samo niz grešaka, prvo iz namere, a zatim iz navike. Mnogi su spekulisali da bi Dajan Kenon i Keri imali drugačiji put da je Grant više pažnje posvetio njoj, da ju je više izvodio i pružao podršku. Ali već je bilo prekasno, utabani su bili obrasci koje je Grant uspostavio tokom svojih pedeset godina života, a ti obrasci su bili prečvrsti da bi se lako prekinuli.Njegova srceparajuća ljubavna saga započela je davno, još 1934. godine kada se oženio visokom, lepom glumicom Virdžinijom Čeril.

Njegova strast prema njoj bila je ogromna, ali iako su se venčali, brak im je bio turbulentan. Sledile su druge veze, poput one sa Filis Bruks, ali ni ta ljubav nije opstala. Grant je čak tvrdio da se više nikada neće oženiti, ali se ipak jesu pojavile druge žene u njegovom životu, kao što je Barbara Haton.Sa Barbarom je imao drugačiju vezu, ali ni ta nije bila bez problema. Nisu delili iste interese, a razlika u stavovima dovela je do razvoda. Bilo je još brakova, poput onog sa Betsi Drejk, koja je bila drugačija od prethodnih, ali su se i oni suočavali sa svojim izazovima.Njegova ljubavna priča sa Sofijom Loren bila je jedna od najzapaženijih, iako je bila ispunjena izazovima, poput razlike u godinama. Ipak, njihova veza nije opstala, uprkos snažnim emocijama koje su osećali jedno prema drugom.

Uz to, Grant je bio očaran Ljubicom Otašević, koju su mnogi smatrali dublerkom Lorenove. Njihova veza bila je kratkotrajna, ali je ostavila trag u Grantovom životu.Na kraju, njegova ljubavna priča sa Dajan Kenon činila se kao ostvarenje sna. Međutim, ni ta veza nije bila imuna na probleme, a Grantova smrt okončala je tu priču, ostavljajući svet da se divi i analizira njegovu kompleksnu istoriju ljubavi i života.

BONUS TEKST:

Jedan od popularnih i efikasnih režima ishrane jeste dijeta sa pomorandžama. Ovaj trodnevni detoks prirodnim putem smanjuje masnoće u telu i čisti kožu, dajući joj sjaj.

Iako dijete često dovode do promene u ishrani i stroge zabrane omraženih ugljenih hidrata, što rezultira gubitkom tečnosti i mišićne mase, dugoročno gledano, ovakvi restriktivni programi nisu održivi. Telo teško podnosi dugotrajni napor i kalorijski deficit. Ipak, trodnevni detoks može osvežiti telo i obnoviti njegovu energiju.

Važno je napomenuti da je ova dijeta restriktivna i pre nego što je primenite, obavezno se posavetujte sa nutricionistom i lekarom, te je sprovodite pod lekarskim nadzorom.

Evo kako izgleda jelovnik tokom trodnevnog detoksa sa pomorandžama:

Prvi dan:

  • Doručak: Jedna pomorandža (ili kruška, breskva, kriška lubenice ili dinje), dva tosta, šoljica kafe ili čaja bez šećera.
  • Ručak: Pomorandža, kuvano jaje, kiselo mleko ili jogurt.
  • Večera: Dva paradajza ili dva decilitra paradajz pirea, 2 kuvana jaja, mala glavica zelene salate ili krastavca i dva dvopeka.

Drugi dan:

  • Doručak: Pomorandža, jaje, kiselo mleko, dva tosta.
  • Ručak: 125 grama mlevenog junećeg mesa, paradajz ili decilitar paradajz pirea, tost, šolja čaja ili kafe.
  • Večera: Pomorandža, kuvano jaje, kiselo mleko, mala glavica zelene salate.

Treći dan:

  • Doručak: Pomorandža, kuvano jaje, kiselo mleko, mala glavica zelene salate.
  • Ručak: 125 grama mlevenog mesa, pomorandže, tost, šolja kafe ili čaja.

Preporučeno