Supruga Milutina Mrkonjića, koju je Mrka napustio pre više od jedne decenije i žena koju je poslednjih godina života volio, Ana su odlučila da se konačno sastanu te da progovore o svim pričama o njima dvema i Mrki, nakon njegove smrti.

Kao saznajemo, prema izvoru ovaj susret je prošao na veliko iznenađenje svih, jako prijatno, mada Ana je bila mnogo zabrinuta kkao će je Mrkina suprua primiti. Ali, kako jedan izvor naovdi, Ana je mnogo razmišljala o Daši i svim pričama koje su kružila nakon Mrkine smrti. Ppoznato e i da je Mrka brinuo o Daši te da ju je često posećivao i pomagao finansijski te je iz toga razloga i Ana odlučila da ode nje i da porazgovaraju.

Također, izvor je otkrio da se Ana prijatno iznenadila jer ju je Daša veoma lepo primila i ugostia, te su njih dve lepo sele i popričale uz kafu, te su sve razjasnile. Također, pričalo se da je Daša na rubu egzistencje, ali to nije istina, međutim, bez obzira na sve Ana je ponudila pomoć Daši šta god joj bude trebalo. Smatra se da je Ana dužna i svome Mrki, sa kojim je živela zadnjih deset godina a koji je uvek lepo pričao o Daši i uvek je bio tu za nju.

Tako je izvor na kraju rekao kako se Daša zahvalia Ani za sbe, posebno na poseti, jer su sada konačno razjasnile mnoge stvari. Daša je bila toliko dirnuta sa Aninom posetom, da je zamolila pevačica, da na proleće kada se malo prolepša vreme, zajedno posete Mrkin grob.

Preporučeno