Otkako su mediji otkrili da je Lazar Ristovski odabrao gotovo četrdeset godina mlađu partnericu, pozornost javnosti prikovala je njegova bivša supruga Danica. Unatoč teškoj situaciji, glumica je svjesno odlučila da svojim klevetnicima neće priuštiti zadovoljstvo da je vide uzrujanu. Od razvoda živi punim plućima. Ona je majka i baka puna ljubavi i predana, uvijek prisutna za svoje sinove i unuke. Kada ima slobodnog vremena, trudi se da ga maksimalno iskoristi. Nedavno je Danica Ristovski viđena u noćnom provodu s prijateljima. Naime, prisustvovala je prikazivanju predstave „Stranci u noći“ u „Narodnom pozorištu.

Nakon nastupa, glumica je otišla u kazališni bife. Tamo je Danica Ristovski viđena kako uživa sa svojim mlađim kolegama Stefanom Radonjićem i Rokom Radišom, koji se s njom pojavljuju i u emisiji “Zakopane tajne”. U veljači prošle godine Danica se razvela od supruga s kojim je bila 40 godina i od tada se posvetila karijeri i privatnom životu s novim osjećajem uživanja. Osim toga, njezina javna rođendanska poruka glumcu Lazaru Ristovskom pokazala je da su on i Anica Lazić spremni za novu fazu u svojoj vezi. Unatoč kritikama nekih pojedinaca, ostali su ravnodušni i dobili su potporu nekoliko javnih osoba.

Danica Ristovski, koja je s glumcem dijelila 42 godine braka, s blagonaklonošću se nosi s posljedicama – barem je takva percepcija javnosti. Ima snažan sustav podrške prijatelja i kolega koji su uvijek uz nju, a njezin nepokolebljivi osmijeh dokaz je njezine snage. No, ne može se poreći da je za njom teško vrijeme jer se život koji je gradila više od četiri desetljeća raspao. Ranije je Danica s puno ljubavi govorila o bivšem supružniku i prisjećala se obitelji koju su zajedno podigli u Zemunu. Kako kaže poslovica, najteže vas je prepoznati u rodnom gradu. Iako Zemun nije selo i ja nisam prorok, ipak je velika čast dobiti priznanje od svoje sredine. Ovo priznanje nije bilo na temelju političkih opredjeljenja jer nisam stranački član. Mogu samo pretpostaviti da su oni koji su me predložili i odabrali to učinili na temelju mojih zasluga. Glumac koji je dobio titulu počasnog građanina opštine Zemun iskazao je svoju marljivost u radu. Stekao je priznanje publike i sugrađana za svoju posvećenost boljitku drugih, uključujući i svoju zemunsku zajednicu.

Moji osjećaji prema Zemunu su jasni: on zauzima posebno mjesto u mom srcu. Tu sam doživjela brak, odgojila djecu i stekla dom na Gardošu. Zemun je srž mog postojanja, a opet, nije rijetkost da svoju egzistenciju maltretiramo i ne poštujemo, uprkos dubokoj naklonosti prema njoj. Kako se navodi, Ristovski je prodao svoju rezidenciju na Gardošu, u kojoj je nakon razlaza s Danicom živio sam.

Preporučeno