Poznata rijeliti učesnica Miljana Kulić pridružila novoj sezoni  se rijaliti programa pod nazivom  “Elita” s namjerom da se sama zabavi i očara publiku svojim komentarima. Iako je bila u vezi i sa Zolom i sa bebama tokom prethodnih sezona “Zadruge”, ovog puta je bila odlučna da ostane sama tokom trajanja emisije.

 

 

Međutim, po ulasku u rijaliti brzo je zaboravila na svoje prvobitno obećanje. Sinoć se na žurci opustila i na kraju pred svima poljubila Borislava Terzića. U međuvremenu su Milena Kačavenda i Sanjin počeli da pokazuju interesovanje jedno za drugo. Uprkos otporu najpoznatije kume u Srbiji, Sanjin se nije predavao i sinoć je pokušao da je poljubi. Milenin odgovor ga je zatekao nespremnog. “Molim vas odmaknite se i smirite se. Šta vam je? Sačekajte malo”, bijesno je upozorila Milena. Miljana, rijaliti zvezda rođena u Nišu 1993. godine, i danas tamo živi.

 

 

Miljana je opšte poznata po svojim kontroverznim izjavama i postupcima, dobila je nadimak “Hound” zbog navodnog progona takmičara na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Kao rezultat toga, televizijski program “Happy” smatrao je da je to dovoljno opravdanje da je pozove da učestvuje u rijaliti programima kao što su “Maldivi” i “Parovi”. Ovo izlaganje dovelo je do toga da je postala sastavni deo rijalitija „Zadruga“, koji se već nekoliko godina emituje na Televiziji „Pink“. Miljana tvrdi da je bila normalna osoba sve dok nije počela da gleda “Zvezde Granda” , i tako umislila da i ona zna da peva.

 

 

Dušan Svilar, koji se pojavljivao kao njen dečko, prijavio ju je policiji nakon što mu je slala preteće poruke jer je odbijao da komunicira sa njom. Osim toga, Mišel Gvozdenović joj je zabranio da mu prilazi i naveo da mu je ona život učinila noćnom morom. Ni komentari pevača Slobodana Vasića, Nemanje Stefanovića i Darka Lazića nisu joj pružili podršku. U iskrenom otkriću, Miljana je priznala da se bori sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem i da je fiksirana na javne ličnosti. Prema njenim riječima, njena želja da provodi vrijeme s njima je sasvim nevina. Međutim, ona se suočava s problemima jer ovi pojedinci odbijaju njezine pokušaje i distanciraju se od nje.

Preporučeno