Nedavno je održana žurka koju su Biljana i Aco Pejović organizovali povodom punoletstva svoje ćerke Ive. Među zvanica e bilomnogo poznatih ličnosti za estrade a jedni od njih su i Saša Popović , te njegova supruga pevačica Suzana Jovanović , koji su na žurku došli  automobilom koji je navodno vredan 230.000 evra. Po izlasku iz vozila, Suzana je svojom pojavom osvojila publiku.

 

 

Iako je Sašina supruga poznata po svom nenametljivom i ukusnom modnom smislu, njen outfit je ovom prilikom nadmašio sve prethodne. Nosila je crne pantalone, bijelu košulju, bijele potpetice i nosila Chanel torbu iste boje. Vrijedi napomenuti da Suzanin trenutni izgled nije onako kako je oduvijek izgledala. Na “Instagramu” je objavljena fotografija od pre dvadeset devet godina na kojoj je Jovanović prelepa žena, ali ne i plavuša. Ono što je vredno pažnje jeste da pevačica očigledno nije pretrpela nikakve kozmetičke izmene, što je retkost u domenu popularne kulture. Suzana je srpska pevačica poznata po svom izvanrednom glasu i hit pesmama u različitim žanrovima, uključujući pop i folk. Ostavila je trajan utisak na muzičku industriju i aktivna je i danas.

 

 

Saša Popović, poznata ličnost u srpskoj industriji zabave, producent je, televizijski voditelj i preduzetnik. Saša, suosnivač i vlasnik “Grand produkcije”, nadaleko je poznat po svom doprinosu industriji zabave. Kompanija je producirala mnoge popularne muzičke emisije i pomogla u negovanju brojnih talenata kako u Srbiji tako i na Balkanu. Sašino najpoznatije dostignuće je stvaranje i vođenje “Zvezde Granda”, televizijskog takmičenja koje je privuklo značajnu pažnju publike i profesionalaca iz industrije. Ovo takmičenje je pokrenulo karijere mnogih ambicioznih pjevača. Sašini napori su duboko uticali na medijski pejzaž Balkana, a “Grand Production” je postao široko priznat brend u ovoj oblasti. Sašin uticaj seže izvan muzičke i televizijske industrije na Balkanu, gde je ostavio trajno nasleđe, a nastavlja da bude aktivan u svojoj karijeri.

Preporučeno