Sinoć je odražano takmičenje za pesmu Evrovizije, a konačnim zbirom glasova publike i stručnog žirija pobednica pesme Evrovizije koja će predstavljati Srbiju u Torinu je Konstrakta, po svemu sudeći nije bila spremna za pobedu. Pre nego li je ponovno izašla na scenu sa svojom pobedničkom pesmom, kada je saznala da je ona ta koja je pobedila, pevačica je rekla: ”Kako jesam li očekivala? Ja sam htela da kažem da imam obavezu u stambenoj zajednici, da zamenim cev. Šta sad treba da radim?”, rekla je ona.

Konačno je tako završena medijska saga oko toga ko će sledeći predstaviti Srbiju na Pesmu Evrovizije i veliki favoriti kao što je to Aca Lukas, ili Sara Jo, jednostavno nisu imali šanse pored ove zanimljive i posebne pesme. Inače, ovu pesmu koju je Konstrakta pevala “In vorpore sano” je posvetila svom preminulom kolegi muzičaru, koji nije imao zdravstvenu knjiicu. Upravo je taj deo teksta najviše izazvao podsemg na društvenim mrežama, a posebno u Srbiji, ali čini se da je sve to ironija, koju na veliku žalost nisu mogli da razumeju oni koji nisu znali šta se krije iza teksta pobedničke pesme.

Pevač Aca Lukas je nakon venčanja sina Lazara dao i svoju prvu izjavu o sinoćnjem učešću na Pesmi za Evroviziju. Kako je rekao Aca pobednička pesma In corpore sano mu se nije naročito dopala. ” Otišla grupa Konstrukcija, ne sviđa mi se pesma, da sam ja prao noge možda bih pobedio. Ne sviđa mi se pobednička pesma, bilo je mnogo boljih pesama. Ja sam mislio da treba neki spektakl. Hteo sam da napravim nešto svetski za svoju zemlju ali nisam uspeo.”, rekao je on.

Preporučeno