Katarina Vučetić, poznata manekenka, i sa svojih 40 godina nastavlja da blista snažnim stavom i prelepim osmehom. U stvari, mnogi ljudi vjeruju da je postala još zapanjujuća od porođaja prije dvije godine. Vučetić je izuzetna žena koja prezire prevaru i nepravednost. Popularnost je stekla učešćem u rijalitiju “Survivor” 2010. godine, gde je publiku osvojila svojom borbenošću i mentalnom snagom, koju primenjuje na sve aspekte svog života.

Katarina je rođena u porodici sa ocem vojnog pukovnika i majkom učiteljicom na Višoj pedagoškoj školi u Kruševcu 10. aprila 1983. godine. Nakon odrastanja u Nišu, preselila se u Beograd. Katarina je sa 12 godina donela tešku odluku da napusti roditelje kako bi se bavila plivanjem. Uprkos postizanju izuzetnog uspeha u ovom sportu, koji uključuje i osvajanje skoro 450 medalja, Katarina je na kraju odlučila da se fokusira na modeling. Njena zadivljujuća ljepota, koju karakteriziraju njene upečatljive plave oči i zadivljujući osmijeh, brzo je postala tema u gradu. Osim toga, činilo se da je njena vitka figura bila stručno oblikovana i takva je ostala do danas. Katarina je tokom svoje karijere imala privilegiju da predstavlja dizajne brojnih veoma cenjenih dizajnera.

2003. godine se takmičila na Filipinima i zauzela peto mjesto. Na istom takmičenju prepoznata je i kao takmičarka najimpresivnije tjelesne građe. Njeno pojavljivanje u rijalitiju “Survivor” 2010. učinilo ju je poznatom. Na ostrvu je provodila vreme sa Gocom Tržan i Andrejem Maričićem, plenivši muškarce svojom privlačnom figurom. Jedan trenutak za pamćenje bio je kada joj je gornji dio kupaćeg kostima slučajno pao dok je izlazila iz vode, na veliko zadovoljstvo suprotnog spola. Međutim, ono što je zaista privuklo pažnju je njena nekonvencionalna ljubavna priča. Ova markantna brineta vjenčala se sa svojim najbližim prijateljem Darkom Manojlovićem, investitorom u građevinarstvu, 2013. godine.

Katarina i Darko bili su najbolji prijatelji impresivnih petnaest godina i vjerovali su da će se njihova veza učvrstiti kumstvom. Ali sudbina je imala druge planove, i na kraju su se zaljubili jedno u drugo, što je rezultiralo veridbom i na kraju stajalo na ivici braka. Tragično, njihova zajednica nije trebala biti, a njihov brak se na kraju završio raspadom.

U septembru 2019. Darko i ja smo se zvanično rastali nakon sedam godina braka. Naši različiti pogledi na život toliko su se razišli da smo zajednički zaključili da je za svakog od nas najbolje da krene individualnim putevima. Iako se može činiti očiglednim, stvarnost razvoda je da je to izuzetno stresno i emocionalno iskustvo, drugo nakon gubitka voljene osobe. Čak sam i ja prošao kroz to. Međutim, kao što je Katarina jednom rekla, kada ste psihički spremni za promjenu, taj korak postaje lakše upravljati.

Katarinin život je zaokrenuo kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Predraga Ilića, koji je takođe bivši dečko voditeljke Rade Radenović. Upoznao ih je dr. Philgood, koji ih je ranije upoznao 2013. godine kada je Katarina bila zaručena, te stoga ne gleda na muškarce na isti način. Filgud je odmah preduzeo akciju kada je saznao da je Katarina razvedena, ali je zaboravila da su se ranije sreli. (smijeh) Ono što je trebalo da bude kratka posjeta pretvorilo se u šestosatni boravak. (smeh) Vremenom su se zbližili, a Katarina je shvatila da joj je Peđa vratio veru u ljubav. Iako je možda pretjerano reći da je izgubila vjeru, nakon što je nekome potpuno vjerovala i vjerovala da će to trajati zauvijek, doživljavanje kolapsa može učiniti osobu opreznijom. Katarina je u jednom intervjuu rekla da je sve došlo na svoje mesto kako je Bog zamislio.

Preporučeno