O Ceci Ražnatović, u medijima poznatijoj kao “srpskoj majci”, apsolutno se sve zna. Žena je to koja je okorila celu estardu, a pojavila se na tadašnjoj Jugoslovenskoj sceni sredinom 80 godina prošloga veka, i odmah je zajedno sa Dragana Mirković kenula da puni sale, i da bude prva na svim top listama.

JOš više je njena karijera krenula na gore, kada se početkom 90 udala za Željka Ražnatović Arkana, čoveka koji je u to vreme važio za šefa beogradskog podzemlja. On ju je i progurao na većinu emisija na telvviziji, a bila je redovan gost kod Minimaksa u emisijama, skoro svake nedelje. Međutim, to ne umanjuje njenu kvalitetu pesama, oje se slušaju i dan danas. Nakon Arkanove pogibije 2001 godine, povezivali su je sa mnogim muškarima, ali ni s jednim nije baš ostala dugo vremena.

Međutim, pre smog Arkana imala je jednu jako ozbiljnu vezu, sa fudvbalerom Crvene Zvezde Vladan Lukićem, a izgledalo je da su u velikoj ljubavi, međutim, naokn 2 godine veze, morali su na odslužćenje vojnog roka. Tada je sve puklo, jer je nekada u to vreme upoznala i Arkana, i desilo se šta se desilo. Ona je imala samo 126, dok je Vladan imao 18 godina, a uveliko se priča da je pesma “Pustite me da ga vidim”, nastala upravo zbog njega. Njih dvoje su u dobrim odnosima, a na krštenju njegove ćerke pevala je upravo Ceca, dok se on pojavio na Veljkovoj svadbi pre 3 godine.

“To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko.” izjavila je Ceca nedavno…

 

Preporučeno