Poznato je itekako da je sav običan narod, pogotovo u Engleskoj, jako puno interesuje šta se sve dešava u kraljevskoj porodici. Međutim, kada se malo bolje pogleda, tamo se nikada ništa lepo nije moglo naći sem princeze Dajane. Svi su bili protiv čarlsa i njegove majke, kada je ona stradala u strašnoj saobraćajnoj nesreći sad već davne 1994 godine, kada je i izgubila svoj život. On ju je otvoreno varao sa kamilom, koja j epolako preko švalerke, došla i do pozicicje supruge, a danas se može komotno nazvati i sama kraljica.

Ona će na samom proglašenju njega kao kralja, na sebi da nosi krunu njegove majke iz 1937 godine. Njih dvoje su jako dugo vremena krili svoju vezu, d bi j eČarls oženio 2005 godine. Kraljica Elizabeta II je nju otvoreno još u fenruaru podsetila, da će ona da bude nova krlajica Velike Britanije. “Kada, u punom vremenu, moj sin Čarls postane kralj, znam da ćete njemu i njegovoj supruzi Kamili pružiti istu podršku koju ste dali meni, i moja je iskrena želja da, kada dođe vreme Kamila bude poznata kao kraljica supruga jer nastavlja svoju lojalnu službu.”, izjavila je ona tada.

Kamila nije neka lepotica, a u nekim medijima su je itekako prozivali “rotvajler”, ali realno kada se pogleda njeno lice, i nisu daleko od istine, ali eto, Čarls je ipak video nešto na njoj. Sa samo 16 godina, roditelji su je upisali u Švajcarski internat ne bi li naučila francuski jezik, ali se tamo zadržala samo 2 godine, a čarlsa je upoznala na jednoj polo utakmici, kada su našli zaklon od jake kiše, i tako je sve zapravo i krenulo.

Preporučeno