Snežana Mišković Viktorija je strastvena rok zvezda koja je stvorila brojne hit pesme i održala uspešnu karijeru od ranih 1980-ih, kada je bila na vrhuncu karijere. Ipak, nema sumnje da je njena najveća lična pobeda njena ćerka Tara. Iako je pevačica posle nastupa u rijalitiju izašla iz centra pažnje, povremeno na Fejsbuku podeli anegdote iz svakodnevnog života. Viktorija voli burne romanse. Njen prvi brak nije joj doneo bogatstvo, kao ni drugi partner sa kojim je imala vanbračnu vezu.

 

 

 

Tada je rodila Taru. Nakon što su se razdvojili, klijent je svojoj bivšoj partnerki pravio ozbiljne probleme u vezi sa njihovom decom. U početku je imao starateljstvo nad ćerkom, ali je kasnije starateljstvo dodijeljeno njenoj majci. Uprkos ovim izazovima, majka je uspjela svoju kćer uputiti na pozitivan i zdrav put. Pre dve godine Viktorija je s ponosom ispričala kako je, kada je njena ćerka Tara krenula na koledž, pitala postoji li fakultet posebno za ambiciozne direktore. Međutim, Tara je na kraju završila evropski univerzitet sa diplomom evropskog biznisa i marketinga. Pre nekoliko godina Tara je u intervjuu za Pink otkrila da legendarna rok zvezda nije bila samo saosećajna majka, već je imala i veliki uticaj na njen život. Tarin otac se prezivao Milenković.

 

 

Njegova dosljedna poruka meni je da prihvatim samoljublje i samoprihvatanje i zadržim otpornost bez obzira na okolnosti. To me je ohrabrilo da istrajem suočen sa nedaćama, da odlučno slijedim svoje želje i da ne popustim pred neuspjehom. Ćerka Snežane Mišković Viktorija već ima 23 godine, a nedavno je pevačica sa nama podelila neke od ćerkinih izgleda. Ona je izrazila njegovu radost tako što je u potpisu fotografije Tare snimljene na Kritu napisala “Bio majko!”.

 

 

Preporučeno