Poznati Miroslav Lazanski je tijekom godina stekao reputaciju iskusnog vojnog analitičara i novinara. Od 1995. godine stalni je član žirija za Miss, što i ne čudi s obzirom na njegovo često druženje sa atraktivnim ženama. Iako se samo jednom ženio, Lazanski je poznat po značajnoj romantičnoj vezi. Ipak, najznačajniju ulogu odigrao je unutar zidova svog doma, gdje je trideset godina živio sa svojom suprugom i svojim sinom Aleksandrom.

 

 

Lazanski je bio oprezan oko iznošenja detalja o svojoj supruzi Tamari. Bio je odlučan čuvati privatnost svoje obitelji i zaštititi je od javnosti, pogotovo nakon što je Gordana Bjelica 1994. godine izjavila da je s Miroslavom dobila dijete, što je on oštro demantirao. Unatoč Bjeličinom inzistiranju i sudskom postupku za utvrđivanje očinstva, rezultati slučaja ostali su nepoznati javnosti. Tijekom svojih ranijih godina živjela sam u drugoj zemlji i bila sam udana, ali nisam mogla ispuniti svoje majčinske dužnosti. Na kraju je brak okončan na miran način. Nakon rastave našla sam se u neočekivanoj vezi koja je rezultirala rođenjem moje kćeri Teodore. Odluka da postanem majka bila je samo moja, jer čvrsto vjerujem da sve kompetentne žene trebaju imati priliku iskusiti majčinstvo. Identitet Teodorinog oca znamo samo nas troje, a ja ga nikada nisam ništa tražio. Gordana Bjelica ispričala je da je imala ozbiljan razgovor sa svojom kćerkom Teodorom u kojem je sve otkrila i dogovorila se da o tome više ne priča.

 

 

 

Ppoznata Teodora Bjelica postupno postiže uspjehe u svojoj profesiji. Sa šesnaest godina počela se baviti manekenstvom iz hobija, a dvije godine kasnije, s osamnaest, postala je profesionalka u toj industriji. Godine 2011. proglašena je za Miss šarma Srbije 2011 od strane uglednog žirija nakon sudjelovanja na izboru za Miss Srbije. Godine 2017. debitirala je u filmu “Afterparty”, no upravo je uloga u “Južnom vjetru” skrenula pozornost javnosti na nju golišavim izgledom. Od tada je glumila u još nekoliko predstava, uključujući “Toma”, “Avioni”, “Slatke muke” i “Hotel Beograd”. Unatoč svom javnom životu, odlučila je ne spominjati svog oca.

 

 

Preporučeno