U mjesecu maju ove godine je uhapšen Aleksandar Stojković, javnosti poznatiji kao sin poznatog kompozitora i član žirija u veoma gledanoj emisiji „Zvezde Granda“ koju vodi Dragan Stojković Bosanac, zbog krivičnog dela nasilja u porodici. Vijest o njegovom pritvoru šokirala je cijeli region. Navodno je Aleksandar fizički povredio svog oca Dragana, što je dovelo do njegovog momentalnog privođenja.

 

 

Tužilaštvo je tvrdilo da je Aleksandar odgovoran za nasilje u porodici i odredilo mu pritvor. Vjeruje se da će se onaj ko naslijedi Aleksandra suočiti i sa posljedicama njegovih postupaka. Dragan je odlučno izjavio da su optužbe lažne i da će pokrenuti sudski postupak protiv umiješanih. Iako je imao jednu stranu priče za podijeliti, odlučio je da u ovom trenutku ne otkriva nikakve detalje. Bosanac je u javnosti samo jednom pomenuo sina Aleksandra, navodeći da se bavi poslom koji se ne odnosi na javni život. Ovo nije bio prvi slučaj da su poluinformacije o Aleksandru procurile u javnost.

 

 

Prethodno su lokalni mediji spekulisali da je Bosanac poslao sina u Ameriku zbog pravnih problema, ali je i ovu tvrdnju demantovao Bosanac. Bosanac je veoma ponosan i na svoju profesiju i na sina. Dragan Stojković, Bosanac, izrazio je zahvalnost što je dobio sina Aleksandra, ali ne vidi potrebu da se o njemu raspravlja ili skreće pažnja jer se ne bavi javnim poslom. Aco je, sa druge strane, inženjer stočarstva koji živi u Beogradu i tek treba da se oženi. Uprkos glasinama koje su možda procurile u javnost, Aleksandar nikada nije imao nikakvih pravnih problema.

 

 

Preporučeno