Gagi Jovanović je baš kao i njegov kolega Jovan Memedović pre par godina, konkretno 2020 godine, da kupi malu vikendicu na zlatiboru. Tako je vreli asfalt iz Beograda zamenio za prirodu i šumu, a kaže da mu je puno lepše nego u rodnom Zemunu, a saa suprugom sve više i više vremena provodi na planini. Jednostavno, to je povratak nekim korenima, i čovek što je stariji želi što više mira i tišine.

Međutim, u poslednjih par meseci je imao i jako velikih problema sa leđima, a njegova supruga mu je definitivno i najveća podrška u celom procesu oporavka:”“ Čovjek mora da zna kako da se podiže iz kreveta, ako hoće nešto da podigne da mora da čučne… To je gomila pravila o kojima treba misliti, ali s obzirom na to kako to zna da boli i kako se osjećaš, vrlo lako zapamtiš sve to. Samo da ne ležim u krevetu i da ne mogu da se pomaknem” – kazao je nakon teškog perioda.

Ono što bi itekako sve trebalo da zabrine jeste i to, da će on u sledećem periodu da snima sve manje i manje, i u pozorištu i na filmu:”Istina je da se povlačim sa scene na izvjesno vreme, jer poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu ili julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine” – kazao je popularni srpski glumac.

Preporučeno