Otkako se Bogdana Ražnatović prvi put pojavila u javnosti, ne prestaje komentarisati njen izgled. Supruga Veljka Ražnatovića trenutno je drugi put trudna, a mediji kao da neprestano motre svaki njen korak. Promatraju što nosi, što jede, koliko vježba, koliko je roditeljskih sposobnosti i što je zanima. Neke čak zanima kako je izgledala prije udaje za Veljka. Vrijedi napomenuti da ga je Anastasija, Veljkova sestra, upoznala s Bogdanom, koja je u to vrijeme bila uspješna košarkašica. Naime, Bogdana je 2013. bila dio juniorske reprezentacije Srbije koja je osvojila brončanu medalju na “Europskom prvenstvu” održanom u Vukovaru. Dvije godine kasnije s ekipom “Radivoje Korać” osvojila je prvenstvo Srbije u košarci, a s Koraćem je bila i vicešampionka “Ženske regionalne lige” i finalistkinja Kupa “Milan ‒ Ciga Vasojević”.

Unatoč dvjema teškim ozljedama koljena, ustrajala je u potrazi za uspjehom. Ipak, 2015. godine naposljetku se odlučila povući iz profesionalnog sporta. Kasnije je upoznala Veljka i započela novo poglavlje svog života. Bogdana se podvrgnula kozmetičkim poboljšanjima na grudima i usnama, a neki nagađaju i o jagodicama. Iako je naširoko smatraju nevjerojatno lijepom, neki tvrde da je prije zahvata bila još takva. U međuvremenu, na dirljivoj svečanosti održanoj 24. lipnja, Veljko i Bogdana Ražnatović krstili su sina Željka u kripti Hrama Svetog Save; na istom mjestu gdje su izmijenili zavjete 24.11.2019.

U svjetlu trenutne globalne situacije, krštenje je obavljeno u strogoj tajnosti, bez prisutnosti medija, a prisustvovali su samo članovi uže obitelji. Baka Ceca je čak pripremila i poseban poklon za svog unuka. Obitelj je smatrala da je najbolje ograničiti broj ljudi prisutnih i na ceremoniji i na kasnijem okupljanju u restoranu. Kako bi se održala tajnost, svi su detalji držani u tajnosti do posljednje minute. Krštenje je posebno planirano da se poklopi s crkvenim praznikom posvećenim apostolima Petru i Pavlu, koji se obilježava u brojnim srpskim gradovima. Tog popodneva rodovi Rodić i Ražnatović okupili su se u Hramu Svetog Save, gdje je obavljeno i samo krštenje. Ovaj događaj bio je emotivan za obje obitelji, tim više što je riječ o prvoj proslavi života budućeg nasljednika nakon rođenja.

I Ceca i Anastasija bile su vidno dirnute tijekom crkvenog obreda, kao i Bogdanova majka Danijela koja je pomno pratila tok događaja. Kum na krštenju bio je Nikola Vavić, dugogodišnji prijatelj Željkova oca Veljka. Ceca je pazila na svaki detalj, a za Željkovo krštenje pripremila je čak i mali smoking. Unatoč tome, beba je cijelo vrijeme krštenja ostala mirna, niti jednom nije zaplakala. Kako kaže izvor upućen, obitelj je potom otišla u jedan poznati beogradski restoran, gdje su u privatnom dijelu lokala proslavili krštenje.

Preporučeno