Mladen Radulović, nekadašnji ljubavni partner Seke Aleksić i Anabele Atijas, postao je poznat po emotivnim vezama sa ove dvije popularne dame. Imidž u javnosti dodatno je učvrstio sudjelovanjem u reality show programu Big Brother. Nakon burnog razlaza s Anabelom, koja je u međuvremenu pronašla sreću s Andrejom Atijasom, Mladen je nestao iz javnosti. Najnovije fotografije na njegovom Instagram profilu otkrile su da se prije desetak godina preselio u Ameriku i da trenutno živi u Los Angelesu. Iako ostaje nejasno kojim se zanimanjem bavi, on se zove Mark i vodi luksuzan život. Najnovije vijesti vezane uz njegov privatni život pokazuju da s partnericom Isidorom iščekuje dolazak djeteta. Njegova fizička transformacija vidljiva je po kosi na glavi, ali je i dalje zgodan.

Mnogi vjeruju da slavne osobe vode luksuzan život, a posluga im upravlja kućanstvom i poslovima. No, nije uvijek tako, a primjer je srbijanska pjevačica Seka Aleksić. Često oblači kuhinjsku pregaču, a svoju glamuroznu odjeću i šminku mijenja kuharskim zadacima, o čemu svjedoči njezina objava na Instagramu. U prvim danima jeseni Seka je viđena kako peče paprike u trenerci i opuštenom izdanju. Paprike je zarolala s malo rakije i paprike, kako to rade srpske domaćice, i podijelila sliku procesa, vjerojatno za svoju omiljenu domaću salatu – ajvar. S druge strane, pjevačica Nada Topčagić poznata je po svojim izvrsnim domaćinskim vještinama. Jesen mu je draga jer tada počinje priprema zimskih delicija.

Među džemovima i slasticama svakako je najcjenjeniji ajvar, slani namaz koji je vrlo tražen u našim krajevima. Naše pramajke generacijama su prenosile svoje jedinstvene recepte za zimnicu. No, pjevačica Nada Topčagić odlučila je podijeliti neke od svojih strogo čuvanih tajni spravljanja ajvara. „Uhvatili ste me na kratkoj pauzi, ali moram odmah da se vratim pečenju paprike. Nije lako, ali niko ne pravi ajvar kao ja“, kaže pevačica na početku intervjua za „Alo!“. “Proces pravljenja ajvara ili bilo koje druge zimnice je ozbiljan pothvat. Radije idem polako, a prvi i najkritičniji korak je temeljito pranje ruku. Nada počinje objašnjavajući kako nije dovoljno samo očistiti staklenke s deterdžentom kako bi osigurala odsutnost bilo kakvih dugotrajnih kemikalija.

Umjesto toga, koristi sodu bikarbonu za uklanjanje svih bakterija. Proces čišćenja staklenki još je pedantniji. Pere ih vrućom vodom, zatim ih temeljito riba četkama i na kraju suši u pećnici prije upotrebe.Kada je paprika u pitanju guljenje kore, Nada jako pazi da skine svaki komadić i ostavi da se osuši.Nakon 34 godine bavljenja ajvarom otkrila je da je papriku najbolje ostaviti da se osuši pola noći kako ne bi izgubili sav sok.Čeka do pola četiri da ih skine sa sušenja.Nakon svega toga, konačno je vrijeme za kuhanje, kaže pjevačica.

Preporučeno