Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović o kojoj se najviše piše. Naime, ona zajedno sa svojom porodicom se uvek trudi da bude u centru pažnje javnost, te je njen život pun raznih dešavanaj o kojima se može pisati. Pevačica Ceca je obeležila domaću estradu poslednjih 35 godina, a dobila je i nadimak “srpska majka” te je o njoj snimljen i film, koji je na njeno insistiranje brzo nestao sa jutjub platforme. Verujemo da znate da je njena najveća neprijateljica na estradi, upravo Jelena Karleuša, i medijski rat između njih traje više od 20 godina.

Također, mnogi se slažu da je Ceca udajom za kriminalca i raznog zločinca Željka Ražnatovića Arkana dobila mnogo više od samog braka. Naime, njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a on je mnogo ulagao u nju. Na sebi je izvršila i nekoliko estetskih korekcija, a snimala je spotove poput onih iz Holivuda. Jednom je prilikom Ceca pričala kako je mnogo stvari naučila od svog supruga, a ono šot je najbitnije je to da je naučila da sreća nije u materijalnim stvarima, i da su najbitniji pravi i lojalni prijatelji koje može da prebroji na prste.

Ceca ima i sestru o kojoj smo više puta do sada pisali a radi se o Lidiji Ocokoljić a ona je jedna drugoj najveća su podrška, a tako je još od kada su bile devojčice. O njihovoj bliskosti svedoci i do sada neviđena slika iz mladosti koja ovih dana kruži društvenim mrežama. slika na kojima je Ceca Ražnatović devojka u poslednje vreme često se mogu videti na društvenim mrežama, ali slika njene sestre Lidije iz tog perioda prava je retkost.

Lidija je Cecina najveća podrška i oslonac danas je atraktivna plavuša, ipak na opšte iznenađenje javnosti, nekada nije izgledala baš tako. Na ovoj slici koja kruži internetom je njena slika iz mladosti, a Ceca i Lidija izgledaju kao sestre blizankinje, obe su smeđe, sa retro frizurama i odjevene su u stilu devedesetih.

Preporučeno