U dananšnjem članku se malo prisećamo poznate serije “Rubi” koja je bila jedna od najgledanijih serija tih vremena. Glumica Barbara Mori je osvojila celi svet sa ulogom zabodnce pomenute serije Rubi, a i danas je poznata glumica veoma atraktivna i privlači pažnju gde god da se pojavi.

Ova meksička telenovela pod imenom Rubi je počela svoje emitovanje u celom svetu davnih 2000 tih godina, a Srbija je kao i ostatak sveta, ludeli su za ovom serijom. Ulogu zloćeste devojke Rubi tumačila je Barbara Mori, koja je sada 43 godinšnja koja je zbog svog straktivnog izgleda držala pažnju gledalaca i seriji je osigurala veliku popularnost u svetu. Kako smo saznali, Barbara je sa samo 38 godina postala baka, jer je njen tada osamnaestogodišnji sin dobio ćerku Milu i to sa 12 goidna starijom brazilkom pevačicom Naralojom Subtil. Mori često na svom Instagram profilu objavljuje objave koje pokazuju da su godine samo broj.

Glumica Barbara je pre svoje tridesete godine obolela od jedne opake bolesti, ra ka dojke. “Mnog mi je teško pričati, ali da, imala sam r a k. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje”, izjavila je glumica za medije.

Ona iza sebe ima jedan propali brak s Kenetom Rajom Sigmanom, ametičkim igračem bejzbola koji je trajao samo godinu dana, a sada je u vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom kojeg je upoznala 2013. godine. Da li se vi sećate ove serije i da li ste je gledali? 

Preporučeno