Nedavno su na duštvenim mrežama osvanule fotografija Meline Džinović koje su zplijenile veliku  pažnju javnosti, a Melina je  pobrala brojne komentare. Ne samo da je Melina uspješna žena u karijeri, već je poznata i po tome što je odana supruga i brižna majka. Njen besprekoran izgled takođe je osvojio mnoge, a evidentno je da je mnogima inspiracija.

 

 

Melinin izuzetan smisao za modu i stilski odjevni komadi često služe kao izvor inspiracije za žene. Postala je popularna tema u modnim kolumnama i medijima, a njen izuzetan modni stil doprinosi njenoj trajnoj privlačnosti. Veliku pažnju izazvala je i nedavna fotografija Meline Džinović koju je na “Instagramu” podijelila njena kćerka Haris. Očigledno je da Melina još uvijek nosi titulu jedne od najljepših i najnjegovanijih žena, a njen izgled i dalje inspiriše mnoge. Od trenutka kada se pojavila na Gininom nalogu, pozitivni komentari ne prestaju. Mnogi se slažu da Melinina pojava nikada nije bila blistavija. Pitanje na svačijim usnama je kako ona održava tako mladalački sjaj. Jasno je da su Melinina ljepota i pristup očuvanju mladosti izazvali njeno široko divljenje.

 

 

 

Melina i Haris Džinović istaknuti su par u javnosti. Haris Džinović je renomirani pjevač i izvođač sa dugom scenskom karijerom i velikom bazom obožavatelja. U međuvremenu, Melina Džinović je sama po sebi poznata ličnost, slavljena zbog svog besprijekornog smisla za modu, upečatljivog izgleda i posvećenosti ljubavi kao supruge i majke. Par je često predmet medijske pažnje, kako zbog ličnih tako i zbog profesionalnih nastojanja. Njihova veza je hvaljena zbog bliskosti i nepokolebljive podrške koju su jedno drugom pružali tokom godina.

 

 

Preporučeno