Sin poznatog para Milice Mihajlović i Voje Brajovića izrastai je u pravog mladića. Međutim, čini se da baš i nije oduševljen činjenicom da se često pojavljuje u javnosti s obzirom da ​​ jedva da postoje njegove javno dostupne fotografije. Naime , on je  odlučio da svoj život zadrži privatno i podalje od znatiželjnih očiju medija. Sve fotografije koje su se pojavile u prošlosti mogle su biti dio privatne kolekcije njegovih slavnih roditelja. Iako je urednik časopisa možda imao pristup ovim informacijama, čini se da mladić i dalje izbjegava pažnju, te se vrlo rijetko može vidjeti u javnosti .

 

 

Prije deset godina u javnosti su izašle slike dječaka kada se otkrilo da boluje od teške bolesti. Ovo je privuklo pažnju medija i javnosti, izazivajući empatiju i saosećanje prema detetu i njegovoj porodici tokom izazovnog perioda. Prevazilazeći razne prepreke, izašao je kao trijumf, sada već zdrav dvadesetjednogodišnjak sa željom za životom i svim njegovim mladalačkim užicima. Iako ga gluma ne osvaja, sport, posebno vaterpolo, njegova je prava strast. Utjehu pronalazi i u čitanju, a njegov ponosni otac se hvali sinovljevim muzičkim talentom, jer je gitarista u rok bendu “Majak”.

 

 

Relja, potomak Voje Brajovića i Milice Mihajlović, gaji duboku ljubav prema rokenrolu, posebno prema muzici Džonija Keša i Ejmi Vajnhaus. Štaviše, on je entuzijastičan čitalac, gravitira istorijskoj literaturi. Voja Brajović je ranije primetio da je Reljino poznavanje filma enciklopedično, precizno imenuje glumce iz filmova Žan-Kloda Van Dama. Slično tome, izvanredno je Reljino poimanje istorije, sa impresivnim shvaćanjem detalja o Prvom svjetskom ratu i geopolitičkim promjenama.

 

 

Preporučeno